asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Stairway to Heaven (2003) – episodul 11 subtitrare in romana

Trimis de pe 9 Mar 2012Fara comentarii

“Oamenii care se iubesc, se intalnesc. Nu conteaza cât timp se caută, in final, se intalnesc.” Astfel Jung-Suh si Song-Joo se reintalnesc, fiecare cu sentimentele ce le-au impartasit unul pentru celalalt si amintirile pe care le-au trait impreuna.Cu ajutorul lui Chul-Soo Song-Joo isi strange in brate femeia iubita si totul i se pare un vis. Inainte de a pleca departe, Chul-Soo are o ultima rugaminte la Jung-Suh, s-o ierte pe Yoo-Ri.
Tae Mi-Ra ii face bagajele lui Yoo-Ri spunandu-i ca daca il vrea in continuare pe Song-Joo trebuie sa plece de-acasa si sa gaseasca o cale sa-l pastreze. Song-Joo o insoteste pe Jung-Suh la casa tatalui ei, si dupa mult timp tatal isi poate tine in brate fiica cea draga. La emotionanta regasire e martora si mama lui Song-Joo care-si cere iertare pentru faptul ca nu a crezut-o, considerand-o o impostoare. Mi-Ra incepe iar sa joace teatru in fata sotului ei, mimand bucuria revenirii fiicei vitrege in sanul familie. Pentru ca spectacolul sa fie complet isi face aparitia Yoo-Ri, cu o valiza in mana, amenintand ca pleaca din casa.
Song-Joo e hotarat sa-i redea lui Jung-Suh fiecare lucru pe care l-a pierdut, iar primul va fi numele ei. Jung-Suh revine din nou in companie si toata lumea o primeste cu mare bucurie.

Prezentarea: alinabv – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*