ost-kung-fu-cyborgAlex Fong Lin-sun s-a nascut in 1980. Putina lume stie, dar talentatul interpret al principalelor melodii ale coloanei sonore a filmului „Kung Fu Cyborg”, in care a si interpretat rolul principal al cyborg-ului care se indragosteste de o fiinta umana, a fost initial inotator profesionist. De aici si porecla pe care si-a dobandit-o in show-biz, „Pestisorul zburator”. Detinator al mai multor recorduri la inot, Alex Fong a reprezentat Hong-Kong-ul la jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, insa nu a reusit sa ajunga in finale. Este licentiat in administrarea afacerilor, ca absolvent al Universitatii din Hong Kong. In 2001 a devenit cantaret, datorita popularitatii in randul tinerilor. A lucrat cu Stephy Tang, cu care a avut 6 dueturi, castigand in 2006 la emisiunea „Jade Solid Gold” premiul pentru „Cel mai bun duet al anului”. Pe langa cariera muzicala si cea actoriceasca, Alex Fong este si o cunoscuta gazda a unui show culinary la postul TVB, alaturi de Ronald Cheng si Edming Leung.

betty-sunIn filmul considerat primul SF chinezesc, „Kung Fu Cyborg”, Alex Fong interpreteaza un cyborg care se indragosteste de o politista, interpretata chiar de Betty Sun. Betty s-a nascut in 1982 in Shanghai, iar de la 5 ani a invatat sa danseze. De la 11 a inceput sa reprezinte Shanghai-ul si China in competitii internationale. 4 ani mai tarziu a intrat intr-o companie de dans… a politiei din Shanghai, in care a ramas timp de 3 ani. Apoi a umblat in cautarea faimei si a succesului, participand la tot felul de competitii de Miss si jocuri televizate. Asta pana cand producatorii au remarcat-o. Pasul urmator au fost reclamele la televiziune si primul rol intr-o adaptare pentru televiziune a „Jade Goddess if Mercy”, unde interpreta o politista, alaturi de Vicky Zhao. In sfarsit, in 2006 a fost distribuita alaturi de Jet Li in „Fearless”, rol care a lansat-o in lumea buna a filmului chinez. A urmat alex-fong-cyborg„Painted Skin”, iar in acest an rolul din „Kung Fu Cyborg”.

Tot in acest an, Betty Sun a debutat in muzica. Si nu a facut-o oricum, ci printr-un duet cu Alex Fong, interpretand balada care constituie si tema muzicala a filmului „Kung Fu Cyborg”, „Memory”. Din pacate, melodia nu are, inca, traducere in limba engleza, deci nici in limba romana, insa merita ascultata, cei care au vazut filmul putand intelege presupusul mesaj al versurilor.

 

 

MAI MULTE DESPRE OST-UL FILMULUI „KUNG FU CYBORG: ca si despre ALBUMELE MUZICALE ALE LUI ALEX FONG, IN SECTIUNEA MEMBRU ASIACINEFIL

1 Comments

  1. as dorii si eu un cont pe asiacinefil si totusi nu inteleg chiar f. bine cerintele. As dori daca se poate cateva indrumari.

Post your comment

Solve : *
26 × 13 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.