Harvey Keytel va fi prezent la BusanFaimoasa actrita Sophie Marceau si actorul american Harvey Keitel (stiati ca are origini romanesti? Mama sa s-a nascut intr-un sat de langa Braila si a emigrat in Statele Unite) vor vizita Festivalul International de Film ce are loc in fiecare an in Busan, si care va avea loc luna viitoare in orasul coreean.

Sophie Marceau a fost invitata deoarece a jucat rolul principal in filmul “Jailbirds” al regizoarei Audery Estrougo, iar Harvey Keitel a jucat in filmul lui Paolo Sorrentino, “Youth”. Ambele filme sunt programate pentru difuzare in sectiunea World Cinema a celei de-a 20-a editii a festivalului, ce va avea loc incepand din 1 octombrie. Actorii vor lua parte la diferite evenimente, inclusiv la un program de discutii in aer liber si la ceremoniile de deschidere si incheiere a festivalului.

Sophie Marceau a devenit faimoasa dupa filmul cu care a debutat, “La Boum” si a continuat sa aiba diferite roluri in filme precum “Braveheart”, “Beyond the Clouds”, “Anna Karenina”, “The World Is Not Enough”. Harvey Keitel este un actor cu o lista impresionanta de filme printre care “Taxi driver”, “Wise Guys”, “The Last Temptation Of Christ”, “Thelma and Louise”, “Mortal Thoughts”, “Bugsy”, “Reservoir Dogs”, “The Piano”, “Pulp Fiction”, “The Grand Budapest Hotel”.

Actorii Lee Jung Jae, Yoo Ah In si Jeon Do Yeon vor fi intervievati in deschiderea festivalului de catre reprezentantii Asociatiei Presei de Film din Coreea intre 2 si 4 octombrie. Lee Jung Jae si Yoo Ah In au avut un an excelent jucand in filme ce au avut mare succes la public (“Assassination” si “Veteran”), iar Jeon Do Yeon a fost nominalizata la Festivalul de Film de la Cannes din 2015 pentru rolul sau din “The Shameless”.

Festivalul International de Film Busan ce se afla la cea de-a 20-a editie va avea loc timp de zece zile, incepand din 1 octombrie.

(Sursa kpopherald)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
18 ⁄ 3 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.