asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Song Seung-heon şi Go Ara într-o imposibilã poveste de iubire: “Black”

Trimis de pe 15 Sep 2017Fara comentarii

Song Seung-heon va aparea in k-drama BlackNoul serial al celor de la OCN este un thriller misterios in care joaca Go Ara (“Hwarang”), care este o clarvazatoare cu puteri reale si care poate prevedea moartea, si Song Seung-heon (“Saimdang, Light’s Diary”) ce joaca rolul Mortii. In ciuda tuturor legilor prestabilite ale universului, cele doua personaje se indragostesc unul de altul.

Go Ara este Ha-ram, femeia care prevede moartea. Personajul poarta mereu ochelari de soare pentru ca in momentul in care se apropie ceasul mortii unui om, poate vedea acest lucru sub forma unor umbre care se apropie de persoana respectiva; in acest fel poate sa vada si in ce mod va muri respectivul. Tinand cont ca o poate vedea atat de clar, ii este teama de moarte si isi ascunde privirea in spatele ochelarilor de soare. Intr-o buna zi, isi scoate ochelarii de soare si atinge umbrele care par sa explodeze sub atingerea ei.

Song Seung-heon este Black, un personaj rece, care este in permanenta insotit de umbre ce zboara pretutindeni, fiind Moartea in persoana. Acesta se apropie de corpul unui decedat si fara mila ii sopteste ca trebuie sa-si accepte soarta, ca va muri. Scopul lui este sa adune sufletele si sa protejeze moartea, sentimentele umane fiindu-i cu totul straine. Este recunoscut pentru lipsa de mila pe care o arata celor care mor. Moo-kang, adevaratul nume al personajului, a fost candva un barbat vesel si plin de viata si cu un senzational simt al modei, pana cand un secret ii da viata peste cap. Acum este un individ rece, care nu are vreo emotie zugravita pe chip si care poarta negru din cap pana in picioare. Nu clipeste nici in fata celor mai terifiante scene in care au avut loc crime si priveste cu raceala la proaspetele cadavre brutalizate de criminali.

Cu un scenariu scris de Choi Ran (“God’s Gift—14 Days”) si regizat de Kim Hong-sun (“Voice”), noul serial “Black” va fi difuzat in fiecare sfarsit de saptamana dupa serialul “Rescue Me”, incepand din 14 octombrie.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*