asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Song Kan-ho şi Park Hae-il – pentru a treia oarã împreunã într-un film

Trimis de pe 14 Apr 2018Fara comentarii

Dupa doisprezece ani de la aparitia in blockbuster-ul “The Host” din 2006, actorii Song Kang-ho si Park Hae-il vor juca din nou impreuna in filmul istoric “Naratmalssami” (“National Language”), ce va fi finantat si distribuit de Megabox Plus M, filmul fiind debutul regizoral al experimentatului producator Cho Chul-hyun.

Song Kang-ho va interpreta rolul regelui Sejong, al patrulea rege al dinastiei Joseon, caruia i se atribuie crearea alfabetului coreean, Hangul. Park Hae-il va fi un calugar ce il ajuta pe rege in demersurile sale, dar ale carui contributii la crearea sistemului coreean de scris nu au fost recunoscute cum se cuvine, in scrierile istorice.

Filmarile vor incepe in a doua parte a anului, Song Kang-ho fiind ocupat cu productia filmului “Parasite”, noul film al lui Bong Joon-ho, ale carui filmari incep in aceasta luna. Intre timp, Park Hae-il filmeaza la serialul “High Society”, alaturi de Su Ae.

Song Kang-ho si Park Hae-il au mai jucat impreuna in “The Host” si in “Memories of Murder” din 2003. Alaturi de cei doi actori vor juca si Jeon Mi-sun care a jucat in 2013 in “Hide and Seek” si “The Last Ride” din 2016.

Desi este debutul regizoral al lui Cho Chul-hyun, acesta este producator de douazeci de ani, printre productiile de care s-a ocupat gasindu-se “Hi, Dharma” din 2011 si mai multe filme ale lui Lee Joon-ik. Cho Chul-hyun a scris si scenariul pentru celebrul “The Throne” din 2015, regizat de Lee Joon-ik.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*