In aceasta toamna, in anul dragonului, actorul Song Il-gook va fi binecuvantat cu trei copii. El va fi primul star in Coreea de Sud cu tripleti. Mama lui, Kim Eul-dong, membra a Parlamentului, a confirmat stirea pastrand secreta posibila data a nasterii celor trei. Conform spuselor prietenilor sai, Song Il-gook si-a dorit foarte mult anul trecut sa conceapa un copil. In martie 2008 acesta s-a casatorit cu o judecatoare din Busan, stabilindu-si resedinta tot in Busan datorita serviciului sotiei sale. Ocupat cu munca sa, Song il-gook a lipsit destul de mult de acasa si dorinta lui a devenit astfel aproape imposibil de realizat. Totusi, au apelat la ajutorul unei clinici de specialitate si in final au reusit.

Actorul a pastrat tacerea in legatura cu planurile sale legate de cei trei copii. Cand a fost intrebat despre acest lucru in timpul unui interviu pentru drama “Detectives in Trouble”, a preferat sa pastreze tacerea. Partenerul sau de platou, Seong Ji-roo l-a ajutat intervenind: „Trebuie să vezi stelele pentru a intelege.” A continuat spunand ca lui Song Il-gook nu-i place sa vorbeasca despre viata sa personala.

Articol realizat de Alinabv – asiacinefil.com

2 Comments

  1. Foarte bine face ca nu vrea sa vorbeasca de viata lui personala.
    Am o admiratie deosebita pentru el; cred ca va fi un tata bun.

  2. Pentru cineva care isi doreste cu adevarat un copil conceperea lui si mai ales venirea lui pe lume este o mare fericire. Sanatate viitoarei mame, iar lui SIG felicitari!

Post your comment

Solve : *
24 × 22 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.