Cei trei ani si ceva de detentie ai lui Shin trec pe negandite dupa ce a facut pace cu gangsterii. Sub indrumarea “fratelui mai mare” isi antreneaza trupul si mintea, pentru ce va urma dupa eliberare. Timpul nu a stat pe loc nici pentru Sung Kyung-Ah. A evoluat in domeniu, facand un brand din imaginea “femeii fara zambet” ravnita de toti dar mereu rece. Cand Shin iese in sfarsit din inchisoare, acesta are o lista cu persoane si locuri de vizitat in minte. Dar intoarcerea lui la normalitate mai e posibila? Lumea, asa cum si-o aminteste el, s-ar putea sa nu mai existe.
Pe de alta parte, Chae Do Woo se lupta cu propriii demoni. Face tot posibilul sa pastreze fraiele companiei de pe pozitia de adjunct, fraie pe care tatal lui desi a renuntat la conducerea curenta, inca le mai manevreaza de acasa. Pentru ca batranul domn Chae tine sa-si controleze atat compania cat si copiii, pe Do Woo l-a obligat sa frecventeze saptamanal un psihiatru pentru a-si trata caracterul labil si inclinatiile spre violenta, iar pentru Eun Soo cauta un candidat la casatorie viabil. Do Woo pare sa se amuze in secret la sedintele de psihanaliza, inventand povesti care sa-l multumeasca pe psihiatru, dar realizeaza ca “tratamentul” nu-l avantajeaza. Tensiunea dintre fiu si tata evolueaza dramatic, ajungand la un punct in care constientizeaza amandoi ca situatia trebuie transata. Cine va iesi castigator in acesta infruntare? Din pacate vor fi din nou victimele colaterale si alte consecinte de suportat.

Prezentarea: corina1002001 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
4 + 22 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.