asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Shoot for the Stars (2002) – episodul 14 subtitrare in romana

Trimis de pe 8 Feb 2015Fara comentarii

shoot14Cei doi frati, descurajati de lungul sir de refuzuri, hotarasc sa accepte propunerea lui Do-Hun. Astfel, dupa o aniversare cu supa de alge, la cumpana dintre ani, cei doi ii spun ce au hotarat. Intelegand motivul, Sung-Tae accepta, avand insa propriul plan – acela de a recupera banii luati de Do-Hun. Si acesta accepta sa restituie banii, cu conditia ca tanarul sa renunte definitiv la cei doi.
Dintr-odata, Yae-Rin devine amabila, oferindu-se sa citeasca scenariile dislexicului Sung-Tae, lipindu-se de acesta mai rau decat un scaiete. Din altruism? Asta sa creada cine vrea. In felul acesta afla ca So-Ra inca il mai viziteaza, motiv suficient pentru a-l pune in garda pe Do-Hun. De aceasta data, Sung-Tae scapa usor de suspiciunile lui Do-Hun, facand aluzie la faptul ca So-Ra renunta cu greu la iubitul ei – lucru stiut de altfel si de Do-Hun. Numai ca lucrurile se precipita, atunci cand tanarul se accidenteaza salvand-o pe Yae-Rin din fata unei masini. Afland din presa despre accident, So-Ra alearga disperata la spital, insa iubitul ei o da afara din camera!
Numai fratele lui So-Ra sa nu fii! Vazand-o in pragul depresiei, Ba-Dah merge la spital si il roaga pe Sung-Tae s-o viziteze. Acesta ii promite ca va veni, lucru pe care bunul om il comunica bolnavei de dragoste. Si totusi, in ochii lui staruie o umbra de indoiala?

Prezentarea: mi – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*