asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Shah Rukh Khan – operat

Trimis de pe 17 Feb 20093 Comentarii

Ieri, 16 februarie 2009, super starul indian Shah Rukh Khan a fost operat ca urmare a unor probleme la umar la spitalul Breach Candy, operatia fiind un succes. “Regele” Khan va fi externat in maxim 48 de ore de la operatie, neputand reveni pe platourile de fimare mai devreme de 4-6 saptamani. In timp ce lucra la filmarile de la “Dulha Mil Gaya”, anul trecut, Khan a suferit o ruptura musculara la umarul stang. Operatia de 90 de minute a fost realizata de un specialist ce a utilizat metoda artroscopica. Acesta a declarat, la incheierea operatiei: “Totul a fost bine. A iesit din anestezie. Situatia este sub control si se descurca bine.” Inainte sa intre in sala de operatie, Khan a spus presei: “Operatiile nu sunt un lucru nou pentru mine. Muncesc mult si ma ranesc des.” Acesta a mai suferit operatii la spate si la genunchi, relateaza presa din India.

Pana nu demult, acelasi Shah Rukh Khan era imaginea Pepsi in India. Insa recent, compania care produce celebra bautura racoritoare exclusiv pentru India, sub numele “Youngistan Pepsi” nu mai doreste ca vedeta sa le reprezinte brand-ul. Un oficial al companiei a facut public faptul ca “Shah Rukh pur si simplu nu mai da bine in afise“. Khan a recunoscut, cu sarcasm: “Nu mai fac parte din compania lor. M-au dat afara si acum am ramas fara slujba“. In schimb, celalalt Khan, vedeta din “Ghajini”, si-a reinnoit recent contractul de imagine cu compania rivala a Pepsi, “Coca Cola”, pentru fabuloasa suma de 10 crore (aproximativ 2 milioane de dolari !)

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

3 Comentarii »

  • Andreea a spus:

    Daca puteti sa ma ajutati si pe mine,nu ezitati ! Am o mare problema : nu pot sa fac rost de id personal al lui Shahrukh Khan !! Daca are cineva ig lui sau numarul de telefon,datimi-le si mie . Id meu este :shahrukhkhan_deea . As fi foarte fericita daca mi le-ar da cineva !!! Shahrukh Khan este cel mai bun actor din lume iar melodiile lui sunt cele mai tari !!! Te iubesc Shahrukhkhan !!!! Aigrija de tine si uimestene in continoare cu talentu si indemanarea ta !!

  • harileea a spus:

    cine ma poate ajut si pe mn pentruca ador actoru acest si nu pot face rost de id ul lui cine in are il rog sa mil deie pentruca ete actorul meu preferat si imi plac filmele lu dar si caintecele

  • alex leonte a spus:

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*