srk-mj1Shah Rukh Khan a realizat un tribut video inchinat Regelui muzicii pop, Michael Jackson, in care vor aparea mai multe vedete de la Bollywood. Materialul va fi difuzat de postul national de televizune din India pe 29 august, data zilei de nastere a lui Michael Jackson. Muzicianul Vishal Dadlani a confirmat stire si a spus: „Melodia se intituleaza „Am trait in lumea lui„. Un apropiat al starului bollywoodian spunea: „Shah Rukh Khan e un mare fan al raposatul Michael Jackson, iar cand a aparut aceasta initiativa, a indragit-o de la inceput. A plans cand a aflat de moartea lui Michael Jackson. Trebuia chiar sa participe la unul din concertele din Londra, lucru care nu s-a mai intamplat. Asaca odata aparuta ideea, a hotarat sa realizeze un videoclip ca tribute inchinat Regelui muzicii pop. Cea mai buna alegere pentru interpretul cu care urma sa faca videoclipul a fost Vishal din duo-ul Vishal-Shekdar. Vishal e si el un mare fan si a fost si el socat de disparitia superstarului muzicii pop.”

srk-mjIn videoclipul a carui melodie a fost compusa de Vishal-Shekhar vor aparea cantareti si actori in voga de la Bollywood. In cadrul sau, mesaje din toata inima vor fi transmise de vedete precum Shah Rukh Khan, Hrithik Roshan, Katrina Kaif sau Priyanka Chopra. Videoclipul, care acum se afla in filmari, e regizat de Samar Khan. Niciuna din persoanele implicate in acest proiect nu va primi nici un ban, dragostea lor pentru legendarul cantaret aducandu-i impreuna.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
20 − 9 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.