shah-rukh-si-familia-luiSa castige premii si recunoastere nu mai reprezinta o noutate pentru „Regele Bollywood-ului”, Shah Rukh Khan. De aceasta data Shah Rukh a castigat un „premiu” special, putandu-si spune de acum inainte „doctor”. Despre ce este vorba ? Ei bine, starului indian i s-a conferit titlul de doctor onorific al Universitatii Bedfordshire din Anglia, pentru contributia sa in arta si cultura. Vedetei i s-a decernat acest prestigios titlu intr-o ceremonie fastuoasa desfasurata ieri in Londra. De fata a fost si sotia starului, Gauri, care si-a felicitat sotul in momentul de glorie. In trecut, putine celebritati de la Bollywood, printre care Amitabh Bachchan, Shilpa Shetty, Akshay Kumar sau maestrul A.R.Rahman s-au bucurat de conferirea titlului onorific de doctor. Acum, Shah Rukh Khan se alatura acestei liste elitiste.

Anul trecut, publicatia „Newsweek” l-a numit pe Shah Rukh Khan una din cele mai puternice 50 de persoane ale acestei lumi. In prezent lucreaz ala „My name is Khan”, a carui premiera este programata pentru luna noiembrie a acestui an.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
3 × 14 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.