secret01Kang Yoo Jeong e o fata vesela, optimista si muncitoare, fiica unui brutar de cartier, care timp de sapte ani a lucrat zi si noapte pentru a-si ajuta iubitul, pe Ahn Do Hoon, sa-si termine studiile si sa devina om al legii. Acceptand tot felul de slujbe, fata se contreaza de cateva ori cu un client extrem de dificil, fiul detinatorului marelui Grup Kye. „Printul” Jo Min Hyeok e rasfatat, arogant si plictisit de viata alaturi de tatal dominator, mama vitrega, lingusitoare si perspectiva casatoriei din interes pentru afacerile grupului, cu prietena sa din copilarie, Shin Se Yeon, fiica deputatului Shin, casatorie aflata in calea fericirii sale cu iubita Seo Ji Hee, pe care parintele sau a alungat-o deja.
In fericita zi a numirii lui Ahn Do Hoon ca procuror, impreuna cu Yoo Jeong vor sarbatori evenimentul cu o cerere in casatorie, dar pe drumul de intoarcere de la localul evenimentului, pe o vreme cumplita, Do Hoon pierde contolul volanului si in derapaj, loveste un butoi si o persoana.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
28 + 30 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.