asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Scenarista Phyllis Nagy regizeazã pentru CJ Entertainment filmul “The Vanished”

Trimis de pe 5 May 2018Fara comentarii

Phyllis Nagy, scenarista nominalizata la Premiile Oscar, a fost aleasa pentru a scrie si regiza filmul “The Vanished”, bazat pe o carte cu acelasi nume despre povestea unor “johatsu”, cetateni japonezi care dispar in mod misterios in fiecare an.

Phyllis Nagy este cunoscuta pentru scenariul filmului “Carol” din 2015, regizat de Todd Haynes, pentru care a fost nominalizata la Premiile Oscar. In trecut a regizat serialul “Mrs. Harris” din 2005, in care au jucat Anette Bening si Ben Kingsley.

Scenarista va scrie scenariul si va regiza filmul “The Vanished”, adaptat dupa cartea scrisa de Lena Mauger si Stephane Remael. “Johatsu”, sau “evaporatii” aduna un numar de 100 000 de japonezi anual, care dispar din cauza rusinii, datoriilor imense sau nefericirii. Filmarile vor avea loc in Japonia.

“Povestile si imaginile acestor ‘johatsu’ ce sunt descrise de Lena Mauger si Stephane Remael m-au miscat profund”, declara intr-un interviu scenarista. “Cei care sunt defavorizati, care sunt fara voce, si sunt, de fapt, stersi din rolurile din societatea noastra, toate aceste povesti, desi specifice Japoniei, reusesc sa se faca simtite din ce in ce mai mult in diferite colturi ale lumii. Toate aceste conexiuni si rezonante m-au atras profund catre aceasta poveste. De abia astept sa incep.”

CJ Entertainment finanteaza si produce proiectul ce va fi a doua adaptare a unui material frantuzesc, dupa “The Snowpiercer” al lui Bong Joon-ho din 2013, film care s-a bazat pe romanul grafic “Le Transperceneige”. Productia ce urmeaza a se filma nu trebuie confundata cu recentul “The Vanished”, productia coreeana a debutantului Lee Chang-hee, ce a avut premiera in martie 2018, avandu-i in rolurile principale pe Kim Kang-woo si Kim Sang-kyung.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*