Destinul se joaca la mustata cu eroii nostri. Joon Young soseste in State, dar in scurt timp da de bucluc datorita unei neintelegeri in care e implicat Charlie, barmanul chel ce pe vremuri lucra in barul mamei lui Joon Young. Implicarea intr-o tranzactie din lumea interlopa fara stirea lor ii aduce pe cei doi in fata legii. Cum justitia americana are toleranta zero fata de traficantii de droguri, cei doi fiind straini sunt scosi din arrest datorita interventiei familiei lui Gun Woo. Din nefericire pentru ei, in 3 zile trebuie sa paraseasca teritoriul american. Mai grav e ca Joon Young nu a reusit s ao gaseasca pe Hae In, nici dupa ce i-a facut o vizita lui Willie, amenintandu-l cu moartea. Tot ce reuseste sa afle e ca Hae In si matusa Audrey au zburat inapoi in Coreea.
Gun Woo ii cumpara lui Joon Young billet de avion, dar o chestiune urgent ail face sad ea fuga la spital. O tanara fusese accidentata grav, iar datoria lui era sa o duc ala spital si sa faca tot posibilul sa-I salveze viata. Tanara este nimeni alta decat Hae In, de care, e clar, s-a indragostit. Chiar ii marturiseste acest lucru lui Joon Young, inainte de a-si lua la revedere de la acesta, tocmai pe holul spitalului. Joon Young se afla la doar cativa metri distanta de Hae In, dar aceasta e intoarsa cu spatele si oricum, ce folos, cata vreme nu-l poate vedea ? De mai multe ori destinul se joaca cu sufletele noastre, dar asa e scris… Hae In, tiptil, pe la spatele lui Joon Young, se indreapta spre acoperisul spitalului. Viata nu mai are nici un sens pentru ea. A fentat moartea doar pentru a se arunca din nou in bratele ei, alaturi de medalionul defunctului Joon Young. Ce se va intampla in continuare ?

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
17 + 16 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.