Hwa Jung face primii pasi spre o cariera in lumea dansului, insa mai e departe pana sa ajunga pe culmile gloriei. Lee Min-ho, batausul cartierului, impreuna cu gasca sa ii dau mereu tarcoale, agasand-o. Ea, insa, il respinge mereu pe pretendentul la sufletul ei, gandul standu-i numai la cel care mereu o da deoparte, Joon Young. Invidia acesteia creste de la o zi la alta, la fel si frustrarea lui Lee Min-ho. Cum Joon Young se mutase in casa tatalui sau in Seul, iar ea se afla in oraselul de provincie din care nu putea scapa de supravegherea stricta a parintilor ei, trebuia sa gaseasca un pretext pentru a se muta in Seul si a face tot posibilul sa-l reintalneasca pe Joon Young..
In tot acest timp, matusa Audrey intentioneaza sa se angajeze la un club unde sac ante si sa-si castige astfel existenta. Planurile ii sunt date peste cap de gelozia iubitului ei american, Willie, care ii marturiseste ca nu suporta s ao vada admirata si fluierata de alti barbate, dar si faptul ca o iubeste cu adevarat. Drept urmare, ii face propunerea casatoriei si a mutarii lor in Statele Unite, unde Hae In urmeaza a urma facultatea si, la un moment dat, a face operatia la ochi. Gandul ii surade lui Audrey, atat din perspective fericirii nepoatei sale, cat mai ales a fericirii sale proprii. O viata in America poate fi una mult mai usoara decat in Coreea. Doar Hae In e disperata la aflarea acstor intentii: ce se va intampla cu Joon Young al ei ? Cum il va mai putea intalni ? Sa fie acesta sfarsitul povestii lor de iubire ce dureaza din copilarie ?

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
13 × 16 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.