asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Sad Sonata (Sad Love Story) (2005) – episodul 20 subtitrare in romana

Trimis de pe 28 Sep 2012Fara comentarii

Indragostitii regasiti isi savureaza fericirea de a fi impreuna si fac tot ce le sta in putinta sa o ia de la capat. Hae In si matusa ei se muta din apartamentul luxos intr-o locuinta modesta. Joon Young, plin de inspiratie, compune albume atat pentru a le vinde cat si pentru revenirea lui Hae In. Impreuna cu aceasta, inregistreaza un album demo, pe care-l distribuie peste tot, in speranta obtinerii unui contract.
Acum totul pare sa fie favorabil si celor doi prieteni vechi. Joon Young reuseste, ajutat de frumoasa Hwa Jung, sa-i ofere lui Gun Woo informatii si dovezi suficiente pentru a rezolva impasul creat de directorul Oh in compania familiei. Lee Gun Woo la randu-i, lasa de-o parte toate resentimentele adunate fata de Joon Young si-i propune acestuia o colaborare viitoare in intereresul ambilor. Desi situatia pare a fi sub controlul lui Gun Woo, cumnatul sau Oh San Jin nu se resemneaza cu adevarat. Si pentru ca a doua zi urmeaza sa aiba loc in cadrul companiei o intalnire decisiva cu actionarii, recurge la o miscare disperata: il trimite pe Lee Min Hoo impreuna cu o ceata de batausi, sa-l scoata “din joc” pe Gun Woo. Momentul in care Gun Woo e impresurat de necunoscutii agresivi e surprins de Joon Young si, din nou, cei doi se afla in postura de a lupta umar la umar pentru a se proteja reciproc. Sunetul sirenelor de politie pune capat confruntarii inegale, dar inainte ca batausii sa dispara in noaprte, Gun Woo isi incruciseaza privirile cu Lee Min Hoo si intelege cine e autorul atacului.
Lucrurile par sa se limpezeasca si sa se aseze in cursul firesc. Joon Young ajutat de prieteni organizeaza concertul de revenire al lui Hae In in statiunea montana in care aceasta a debutat. Dar pe langa asta, pune in scena si o surpiza extrem de romantica…
Sa fie atata fericire permisa, sau destinul se va juca inca o data cu eroii nostri ?

Prezentarea: corina1002001 – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*