Actorul Ryu Seung-ryong se intoarce pe marele ecran in rol de supererou in stil coreean, in filmul “Psychokinesis”, regizat de regizorul celebrului “Train to Busan”, Yeon San-ho. In “Psychokinesis”, Seok-hyeon isi traieste viata monotona si lipsita de speranta lucrand ca agent de securitate al unui imobil. Singurele lucruri care ii ofera un pic de fericire in viata sunt cele cateva paharele de soju pe care le bea dupa orele de program. Intr-o dimineata, acesta se trezeste cu superputeri. Nu are un costum de supererou precum Superman si nici arme super avansate precum Ironman; acesta are doar un mare sentiment de iubire pentru fiica lui, Rumi, jucata de Shim Eun-kyung, si loveste angajatii temporari ai unei companii de constructii ce ii agreseaza fiica, lucratoare intr-o piata traditionala la un magazin ce vinde pui prajit, si reuseste sa “vrajeasca” o cravata sa danseze precum o cobra, dezvaluind abilitati supernaturale amuzante.

Actorul s-a ingrasat 12 kilograme pentru acest rol al unui tata de patruzeci si ceva de ani, un om absolut obisnuit, fiind obligat sa manance din greu fara a face niciun exercitiu fizic. “Daca vreau sa slabesc, stiu cam cat de mult trebuie sa lucrez la sala pentru a slabi, dar mi-a fost greu sa imi dau seama cat de mult trebuie sa mananc pentru a castiga in greutate atat de mult. M-am indopat cu mancare in ultimele sase luni fara a face efort fizic si mi-a fost mai usor sa am un joc actoricesc mai realist. Din fericire, nu a trebuit sa port vreun costum de Superman”, a glumit actorul.

Actor de teatru, Ryu Seung-ryong si-a facut debutul ca actor de filme in 2004 in filmul “Someone Special” si a jucat personajul principal al unui tata cu un retard mintal al carui IQ nu il depasea pe cel al unui copil de sase ani, dar care isi iubeste neconditionat copilul in “Miracle in Cell No. 7”. Personajul amiralului japonez din “Myeongryang” l-a propulsat ca actor de top, facand parte din lista celor care strang peste 10 milioane de cinefili in cinematografele coreene. Desi cele mai recente filme ale sale n-au avut un succes imens la public, actorul spera ca va invata si din aceste experiente.

“Psychokinesis” a avut premiera in cinematografele coreene pe 31 ianuarie, obtinand 6,9 milioane dolari incasari la box-office.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>