asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

‘RV: Resurrected Victims’ (2017) – despre iubirea maternã

Trimis de pe 4 Nov 2017Fara comentarii

Kim Rae-won in Ressurected VictimsTinand cont de titlul noului film, s-ar putea spune ca este un thriller plin de mister in care zombii apar si alearga dupa ‘mancare’. Dar, daca este vorba despre o mama care revine la viata si spune ca tu esti criminalul?

In “RV: Resurrected Victims”, procurorul Seo Jin-hong interpretat de Kim Rae-won este pe urmele celui care i-a ucis mama, Choi Myung-sook, interpretata de Kim Hae-sook, cu sapte ani in urma. In timp ce crimele denumite “RVP” sau “fenomenul victimelor reinviate” sunt discutate in toata lumea prin intermediul agentiilor de informatii secrete, Choi Myung-sook apare in fata lui Seo Jin-hong si incearca sa-l atace. Rapoartele acestor cazuri mentioneaza ca victimele cazurilor de crima inca nerezolvate care se reintorc la viata, se intorc pentru a-l ucide pe criminal, disparand dupa aceea, si toata lumea ajunge la concluzia ca Seo Jin-hong este primul suspect in cazul mortii mamei lui.

“Resurrected Victim” se bazeaza pe un scenariu scris dupa romanul “It’s Over” de Park Ha-ik in 2012, Kwak Kyung-taek adaptand scenariul si evidentiind ca aceste victime nu sunt niste zombi. “Am imprumutat ideea RV din romanul lui Park Ha-ik. RV nu sunt nici provocatori, nici ingrozitori, si arata exact ca atunci cand erau in viata.” “Mi-a fost greu sa descriu RV ca ceva intre un zombi din Apus si o stafie din Rasarit. Am vrut sa arate ca un film realist.”

Kim Hae-sook in Resurrected VictimsRegizorului i-a fost greu sa gaseasca un final potrivit pentru film si de aceea a ales sa il incheie cu o replica ce exprima o puternica iubire materna.

Kim Hae-sook a mai jucat roluri de mama si in alte filme, dar acest rol a fost mai dificil. “A trebuit sa ma gandesc la impactul pe care il are ideea unei mame care se intoarce la viata si isi ataca propriul fiu pe care l-a iubit cu tarie cand era in viata. Am jucat de multe ori rolul de mama si am scos la iveala diferite moduri in care o mama isi arata iubirea fata de copii.”

Este pentru a treia oara cand Kim Rae-won si Kim Hae-sook au lucrat impreuna, dupa serialul „Forget me not” si filmul „Sunflower”. Filmul a avut premiera pe 12 octombrie, la 2 ani de la filmare, si a strans 2,2 milioane dolari incasari la box-office. Din distributie mai fac parte Sung Dong-il, Jeon Hye-jin si Kim Min-jun.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*