asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » FILME INDIENE

Roy (2015) – o poveste romanticã indianã

Trimis de pe 23 Aug 2016Fara comentarii

Roy posterInspirandu-se din cazurile autoritatilor internationale legate de cazuri de jafuri, producatorul Kabir Garewal vine cu o noua poveste de un real succes. Pentru a filma ultima parte dintr-o trilogie, Kabir este nevoit sa calatoreasca in Malaezia, unde o intalneste pe producatoarea de filme Ayesha. Cei doi se imprietenesc si ajung sa se indragosteasca nebuneste unul de altul. Cand Ayesha realizeaza ca Kabir este un casanova, ia decizia de a se desparti de el si sa intoarce in Londra. Respins, Kabir intra intr-o depresie crunta si se intoarce in Mumbai lasandu-si filmul neterminat. Dupa mai multe incercari de a gasi un final in scenariu, filmul este abandonat. La sugestia asistentei sale, Kabir este convins sa participa la un festival de film ca membru al juriului, unde are surpriza de a juriza filmul cu care Ayesha se inscrisese… Daca isi vor reinnoda relatia de prietenie sau nu, ramane de vazut, insa cu siguranta, asa cum suntem obisnuiti in productiile indiene, de multe ori finalul ne surprinde, placut sau nu.

Un thriller romantic indian cu 8,6 milioane dolari incasari, „Roy” ii aduce pentru prima oara impreuna pe ecran pe Arjun Rampal, un star de prima mana de la Bollywood si pe Jacqueline Fernandez, o actrita cu aproape 15 ani mai tanara, fosta reprezentata a statului Sri Lanka la Miss Universe in 2006, ce a debutat in Aladin (2009). Lor li se alatura Ranbir Kapoor, unul din cei mai populari si mai bine platiti actori indieni ai momentului, ce interpreteaza rolul personajului ce si da titlul filmului, Roy. Filmarile au fost facute pe insula Langkawi, in Malaezia, unde s-a filmat si „Anna and the King”. Filmul a castigat 3 premii, toate pentru latura muzicala.

Traducerea si adaptarea au fost efectuate in premiera in Romania de echipa CREATIVE MEDIA, operator subtitrare cinema HD.

Prezentare realizata de CinefilHD – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*