In urma atacarii civililor ce se retrageau din sat, tatal lui Lee Jang Woo este grav ranit. Su Yeon il ingrijeste si ii alina suferinta, in timp ce sora ei mai mica e tot timpul alaturi de Abum, cum ii spunea ea. Insa rana se infecteaza, iar tatal lui Lee Jang Woo moare, fara ca acesta sa afle. Su Yeon se simte vinovata pentru ca nu a reusit sa salveze viata tatalui iubitului ei, insa incearca sa depaseasca cu curaj momentul.

In tot acest timp. Lee Jang Woo se afla in prima linie (de fapt… ultima de aparare), asteptand pregatit cu cocktail-urile Molotov in spate sa atace tancurile inamice. Misiunea celor ramasi in urma este cruciala pentru salvarea civililor si oferirea posibilitatii acestora de a trece raul spre Sud. Are loc o lupta sangeroasa, iar urmarile ei vor scoate la iveala noi divergente in randul supravietuitorilor, carora destinul le pune in fata o alegere dificila. Si tot in acest episod vom vedea o alta fata a razboiului, cea legata de politica de recrutare pe vreme de razboi si dramele carora le da nastere, dar si o ascutire a rivalitatii dintre Lee Jang Woo si Shin Tae Ho.

0 Comments

Post your comment

Solve : *
22 ⁄ 11 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.