Calea urmata de Tae Ho se dovedeste a fi cruda. El o aresteaza pe Su Yeon si o acuza de tradare. In acelasi timp, la Clubul ofiterilor americani se serbeaza cucerirea Pyeongyang-ului, prilej pentru Kim Su Hyuk de a organiza un atentat prin care sa decimeze ofiterii armatelor aliate.Atentatul e dejucat, dar se pierd multe vieti dragi celor din compania a 2-a. Inrudirea lui Su Yeon cu Su Hyuk, atentatorul,  poate pecetlui soarta doctoritei dar martorii adusi de Tae Ho determina amanarea sentintei.. In temnita fiind, in mod brutal  afla de moartea fratelui si surorii ei, in atentatul de la Clubul Ofiterilor.
Razboiul isi urmeaza cursul si Compania a 2-a este trimisa in misiune, spre Nord, sa cerceteze terenul . Operatiunea pare a fi ingreunata numai de vremea rea, zapada si frig. Inamicul nu se vede nicaieri. Comandamentul a trimis chiar si o trupa de artisti care sa inveselesca inimile bravilor soldati. Deodata, o mogaldeata aparuta in mijlocul drumului, agita spiritele si da motivatie urii sergentului Oh sa rabufneasca cu violenta.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
7 + 19 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.