Sequel-ul la filmul „Red Cliff”, o populara poveste de razboi transpusa pe ecran de John Woo, va avea premiera cu 15 zile mai devreme decat s-a stabilit initial. Compania nationala China Film Group Corp. (CFGC), distribuitoarea filmului, a luat aceasta decizie dupa discutii purtate cu directori de cinematografe din 6 orase, inclusiv Beijing si Shanghai, a anuntat Beijing News.

Prima parte a seriei, adaptata dupa romanul clasic chinezesc „Romance of the Three Kingdoms”, a debutat in Asia in vara anului 2008, pe 10 iulie. Intr-o singura luna, sustine acest ziar, filmul a avut incasari de 320 milioane yuani, adica circa 46,8 milioane dolari. Purtatorul de cuvant al CFGC a declarat acestui ziar: „Sunt increzator ca a doua parte a acestui film va depasi incasarile primei parti la box-office”.

A doua parte a filmului este regizata de acelasi John Woo, din distributie facand parte Tony Leung, Takeshi Kaneshiro si Zhang Fengyi. Povestea despre batalia de la Stancile Rosii din anul 208 e.n. a beneficiat de o investitie de 80 de milioane de dolari, jumatate din investitie fiind recuperata in prima luna de proietare in China. Partea a doua a filmului se va lansa oficial in China la 7 ianuarie 2008.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

2 Comments

  1. Cu chinezii e mai greu la estimari. S-ar putea in urmatoarele 30 de zile sa apara un r5, insa depinde. Parca filmul ajunge in Japonia oficial in aprilie… La prima parte Japonia cred ca a adus cele mai mari incasari productiei chineze, desi a fost ultima dintre tarile importante unde a fost distribuit, asa ca nu vad de ce s-ar scoate un r5 sau un dvd inainte de premiera in Japonia. Dar chinezii sunt imprevizibili, isi au calculele lor. Am mai vazut filme aparute in Japonia la luni bune dupa aparitia dvd in Europa. E clar un lucru: cand s-a scos un dvd, oriunde in lumea asta, filmul va aparea pe internet. Chinezii scot mai repede un r5 (ei le zic dvd), de obicei dublat, la scurt timp dupa premiera in China, pt a-si recupera o parte din pierderi datorata pirateriei. R5 e la jumatate de pret, iar unii si-l cumpara astfel, nu mai asteapta un proper. Apare cam la o luna de la lansarea filmului in cinema, si cum deja a trecut luna, ramanem cu ideea de imprevizibil.

Post your comment

Solve : *
20 ⁄ 20 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.