asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » DIVERSE

Raaz: Reboot (2016) – vampiri şi blesteme în inima Transilvaniei

Trimis de pe 20 Dec 2016Fara comentarii

Raaz Reboot posterLa începutul acestui an, întreg centrul Sibiului a devenit un imens platou de filmare pentru o casã de productie de la Bollywood, care a lucrat împreunã cu Family Film din Bucuresti pentru cea de-a patra parte a seriei ”Raaz”, una de foarte mare succes în Asia. Actiunea filmului are în centrul atentiei o poveste de dragoste cu accente supranaturale si vampiri, indienii alegand sã filmeze chiar în Transilvania lui Bram Stoker. Primele cadre au fost trase în Sinaia, iar in ianuarie totul s-a mutat în centrul Sibiului. Distributia filmului ”Raaz Reboot” sau ”Raaz 4”, cum este el numit, include câtiva dintre cei mai îndrãgiti si apreciati actori de la Bollywood, precum Kriti Kharbanda si Emraan Hashmi. Saga „Raaz” a debutat în 2002, filmul din Sibiu fiind cel de-al patrulea din serie. Toate productiile „Raaz” au fost un mare succes în India, stârnind o adevãratã isterie, fiecare dintre ele fiind urmãrite de milioane de oameni. Productia a avut lansarea pe marile ecrane in 16 septembrie 2016, insa in Romania din motive inexplicabile, s-a eliminat proiectia in cinematografe.

Efortul nostru de a bucura iubitorii de film indian prin aceasta productie este cu atat mai mare stiind ca vi-l putem oferi in premiera. Asadar, vizionare placuta !

Traducerea si adaptarea au fost efectuate in premiera in Romania de echipa CREATIVE MEDIA. Operator subtitrare cinemaHD.

Prezentare realizata de cinefilHD – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*