La palat se afla ca printesa Cheon-Myung a nascut un baiat – pe Kim chu-chu, dupa moartea sotului ei. Vestea il surprinde placut pe rege, dar Mi-shil nu este prea fericita de aparitia acestui nou membru in familia regala.. Tot acum, Mi-shil incearca sa afle cate ceva despre Deok-man si originea acesteia, pentru ca o intriga  legatura lui cu printesa.
     Deocamdata Deok-man este hotarata sa faca orice pentru a ramane la palat, cu speranta ca intr-o zi va afla cine este. Antrenamentele dure pe care le face zilnic ii intaresc trupul si vointa. Constitutia sa fragila o face sa  fie ultima la antrenamente, spre amuzamentul celorlalti hwarangi. Regimentul lor, Floarea Dragon, este mereu motiv de jigniri si batjocura din partea celorlalti, iar rivalii lor, regimentul Dragonul Albastru, ii provoaca la primul duel adevarat, o intrecere pe viata si pe moarte. Yu-sin accepta provocarea si isi pregateste oamenii din subordine de intrecere.
     Dar vesti neasteptate le schimba planurile. Sa se bucure sau sa fie tristi ? O dilema la care aflam raspunsul in curind !

Prezentare realizata de Deniss (c) www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
33 ⁄ 11 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.