In provincia Manno are loc o rebeliune pe care Mi-shil trebuie sa o inabuse. Tot ea isi trimite unul din fii, pe Bo-jong ,ca printr-o operatiune secreta sa il omoare pe Marele Maestru Moon-Noh. Vestea disparitiei printesei  Cheon-Myung, tot in provincia Manno, pune in alerta trupele regale si, impreuna cu regele, Mi-shil porneste  in cautarea printesei, dar ca de obicei are un plan  ascuns.
Deok-man, deghizata in baiat, impreuna cu printesa Cheon-Myeong, sunt luate prizoniere de catre rebelii unui sat de oameni saraci, de la munte. Puterea de supravietuire si ingeniozitatea lui Deok-man este testata, iar aceasta uimeste pe toata lumea prin staruinta si perseverenta. Satul este atacat de oamenii lui Mi-Shil, dar cele doua fete reusesc sa fuga. Puse fata in fata in situatii de viata si moarte, intre Deok-man si Cheon-Myeong se infiripa o prietenie. In toata aceasta agitatie si urmarire, Bo-jong ajunge sa fie ranit si este gasit de Deok-man, iar printesa este gasita si ea ranita de catre un grup de tineri nangdo condusi de Kim Yu-sin. Reusesc cu bine sa scape din atatea comploturi ? Care va fi deznodamantul in toate aceste conspiratii aflam urmarind si acest episod !

Prezentare realizata de deniss (c) www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
8 × 10 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.