Chil-suk descopera ca Deok-man si So-hwa sunt persoanele pe care le cauta de atata vreme.Dupa o lupta violenta care se termina cu incendierea hanului, So-hwa fuge cu Deok-man in desert. Din pacate plecarea grabita a celor doua are si urmari neplacute. Urmarite indeaproape  de Chil-suk ,trebuie sa faca fata si unei furtuni de nisip iscate din senin. Aceasta furtuna se doveseste a fi o piatra de hotar in destinul celor doua, si prima incercare dureroasa din viata tinerei Deok-man.

La Curtea regala incep discutiile despre mostenitorul tronului. Regele il propune pe lordul Yong-Su, sotul printesei Cheon-Myung, sa devina mostenitor al tronului. Cheon-Myung isi da seama ca sotul ei este in pericol si incearca sa gaseasca o solutie de al salva de  Mi-shil si de intrigile ei. Incepe o complexa strategie politica de ambele tabere..Ce „arme secrete” va folosi Mi-shil si care este planul ei aflam urmarind acest episod, in care evenimentele incep sa se precipite.

Prezentare realizata de deniss (c) www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>