Deok-man intuieste miscarea lui Mi-shil si incepe sa intareasca pozitia tronului. Fiecare din parti isi aduna aliatii. Printesa Deok-man vrea sa reformeze si sa modifice legislatia existenta privind perceperea taxelor.  In acest sens, ii cere sprijinul tatalui sau. Se gandeste in special la nobilii care detin pamant si au influenta, dar fac parte din mica nobilime. Incepe, astfel, o campanie de verificare a  aliantelor si conexiunilor lor pentru a vedea fiecare pe cine sustine. La randul ei, si factiunea lui Mi-shil isi face propriile verificari pentru a vedea pe ce sprijin se poate baza.
Deok-man sprijinita de Chun-chu vrea sa treaca legea impozitarii prin Consiliul Nobililor, dar nu crede ca are sorti de izbanda, asteptandu-se ca sustinatorii lui Mi-shil sa voteze impotriva.

In tara se starneste rumoare, multi nobili anuntand ca doresc sa asiste la intrunirea Consiliului Nobililor, declarandu-se in favoarea reformelor propuse de Deok-man. Presiunea fiind mare, Mi-shil gaseste o solutie ca sa nu treaca legea, dar Consiliul Nobililor sa nu fie facut tap ispasitor.Legea noilor taxe nu trece, neadunand voturi unanime, 9 voturi fiind pentru lege si unul impotriva. In consecinta, Deok-man propune schimbarea sistemului de vot dintr-unul unanim intr-unul majoritar.  Multimea care asista la intrunire este de acord cu propunerea lui Deok-man, dar Consiliul Nobililor din nou respinge propunerea ei. Nobilii sunt profund dezamagiti de nereusita.
  Dupa atatea propuneri inedite si greu de digerat pentru factiunea lui Mi-shil, Consiliul Nobililor decide sa sa se dezbata popunerea ca Deok-man sa fie eliminata din sfera afacerilor politice.  Vor reusi ei oare si in acest demers?

Prezentare realizata de deniss (c) www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
29 − 22 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.