asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » QUEEN SEON-DEOK (SECRETELE DE LA PALAT)

Queen Seon-Deok (Secretele de la Palat) – episodul 28

Trimis de pe 28 Mar 2010Fara comentarii

Odata cu disparitia lui Wol-cheon, Mi-shil se gandeste la un plan  pentru a-si apara statutul de Pastratoare a sigiliului.In acest sens foloseste tot felul de “semne” si trucuri care infricoseaza familia regala si pe supusi. Tot ea sugereaza familiei regale ca pentru a restabili ordinea si increderea oamenilor este nevoie sa faca un anumit ritual specific pentru imbunarea cerului.
Deok-man incearca sa dejoace planurile lui Mi-shil si ii raspunde cu aceleasi arme: pune la cale si ea “semne” ale cerului. Bi-dam este trimis in Sorabol sa participe la acest plan. Inainte de plecare, Deok-man  ii marturiseste lui Bi-dam ca trebuie sa o convinga pe Mi-shil ca eclipsa de soare va avea loc.
Deok-man, cu ajutorul lui Bi-dam deghizat in “profet” scoate la iveala o inscriptie pe piatra care creaza mare agitatie in randul oamenilor. In inscriptie se spune  ca la reintregirea constelatiei Carului Mare va avea loc o eclipsa solara. Aceasta urma sa aduca pacea, iar tinutul Gyerim va cunoaste o noua era. In inscriptie se face referire simbolica si la printesa Cheon -Myung si la Deok-man, cealalata stea care va implini aceasta noua era. Regina Maya intuieste ca aceasta este opera lui Deok-man, in incercarea ei de a putea intra in drepturile ei depline ca si printesa.
Bi-dam este arestat de catre Mi-shil pentru dezordine si ea incearca sa vada ce se ascunde in spatele acestui “profet ” care a tulburat Sorabolul. Reuseste Bi-dam sa-si implineasca sarcina primita ? Afla Mi-shil adevarul despre planurile lui Deok-mam ? Cine va castiga aceasta intrecere cu miza atat de importanta ?

Prezentare realizata de deniss

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*