asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » QUEEN SEON-DEOK (SECRETELE DE LA PALAT)

Queen Seon-Deok (Secretele de la Palat) – episodul 27

Trimis de pe 27 Mar 2010Fara comentarii

Wol-cheon se dovedeste, in cele din urma, ca a fost rapit de catre miscarea de rezistenta din Gaya. Rezistenta Gaya considera ca familia lui KimYu-sin este  vinovata de exilul fortat impus populatiei gayane din Silla. In loc sa lupte sau sa se apere, Yu-sin se intoarce la familia sa si se preda miscarii de rezistenta din Gaya .Acesta face o intelegere cu rezistenta, surprinzatoare, dar care multumeste ambele parti. Intre timp, manifeste impanzesc cerul Sorabolului, care amintesc de nasterea celor doua gemene cu ani in urma si in care se cere detronarea regelui. Atat Mi-shil cat si regele incearca sa inteleaga cine este autorul acestor manifeste.
Deok-man ajunge in tabara Rezistentei si este prezentata de Yu-sin acesteia ca printesa pe care el o slujeste.Aici ea il intalneste pe calugarul Wol-cheon si  incearca sa il convinga sa ii calculeze o eclipsa solara. Wol-cheon nu se lasa convins si Deok-man trebuie sa gaseasca o metoda foarte convingatoare ca Wol-cheon sa lucreze in favoarea ei, sarcina care se dovedeste deloc facila.
Mi-shil este foarte ingrijorata ca l-a pierdut pe Wol-cheon si primeste de veste ca el se afla in mainile lui Deok-man. Ce va face Mi-shil ? Va reusi Deok-man sa il convinga pe Wol-cheon sa conlucreze cu ea ?

Prezentare realizata de deniss

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*