Ca si cand n-ar fost suficient de speriata de Mi-shil si de vointa ei parca atotputernica, Deok-man afla ca Pastratoarea Sigiliului a stiut tot timpul ca a fost trimisa de printeaa Cheon-myeong pentru a o spiona cu scopul de a afla ce este Floarea de Prun a lui Sadaham. Simtindu-se mai presus de orice si de oricine, chiar si decat Vointa Cerului, Mi-shil ii dezvaluie lui Deok-man secretul puterii sale: cel mai bun calendar care a fost facut vreodata. Foarte sigura pe ea si stiind ca nu are un adversar pe masura, Mi-shil o trimite pe Deok-man sa-i spuna printesei Cheon-myeong tot ce a aflat si, in acelasi timp sa transmita mesajele ei printesei si lui Yu-sin.

Ca urmare a revelatiei divine pe care o avusese Mi-shil in timpul ritualului ai a eclipsei de luna care avusese loc, masurile luate impotriva populatiei Gaya sunt nemiloase. Descendentii Gaya sunt trimisi departe de Sorabol si obligati sa-si duca viata si sa munceasca pe un pamant arid care nu le poate asigura supravietuirea. Dar ce urmareste de fapt Mi-shil cu aceasta masura ? Sa fie numai o pedeapsa pentru incapatanarea lui Yu-sin sau altul e obiectivul final ?

Prezentare realizata de autarhe_a

0 Comments

Post your comment

Solve : *
12 × 20 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.