queen02Episodul 2 – „The Game of Love”

Un alt motiv care alimenteaza ura lui Chase este situatia mamei sale Mi Sook, care nu si-a mai revenit de la accident, devenind alcoolica.In crizele sale de delirium tremens, ea se razboieste cu o figura cunoscuta, Jae Ho. Dar de ce tocmai cu el si de ce refuza tratamentul psihiatric, internata fiind intr-un spital de boli mintale la New York?
Si Eun Sol primeste un diagnostic clar: este indragostita. Confirma Jang Soo Ja, menajera familiei, care le-a crescut de mici pe ea si fiica ei, Park Young Soon.
Afacerile lui Kang Jae Ho nu merg bine.De aceea pentru a nu intra in faliment, are nevoie urgenta de un investitor. Vision Investment intervine printr-o infuzie de capital, avandu-l ca presedinte pe Chase, care a vanat mult timp aceasta afacere, cu un scop pe care il cunoastem deja. La inaugurare, Eun Sol are surpriza neplacuta de a-l reintalni in sfarsit pe cel pentru care inima sa bate destul de repede. Nada aruncata a prins, Chase se preface ca nu o cunoaste si se prezinta cu numele sau coreean, Lee Shin Jeon. Furioasa la culme, Eun Sol pleaca de la petrecere si incearca sa-si inece frustrarea in alcool, insotita de Pil Suh, fratele adoptat de tatal ei. La bar isi fac aparitia Shin Jeon impreuna cu Joo Won, iar Eun Sol nu-si mai poate tine in frau furia.

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
26 − 10 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.