Pentru a se razbuna pe Gim Jong Seo, care i-a suflat regenta de sub nas, Marele Print pune la cale un plan de eliminare fizica a tuturor rivalilor sai. In ziua in care Printul Mostenitor avea sa iasa din Palat pentru a o vizita pe sora lui, Printesa Gyeong Hye, urma a se consuma o lovitura de stat. Aceasta reuseste, si in mare parte succesul se datoreaza implicarii lui Myeon, prietenul lui Seung Yu, ofiter al Magistraturii. Tradarea acestuia se va dovedi decisiva in inclinarea balantei in favoarea lui Su Yang. Marele Print il raneste grav pe rivalul sau de moarte Jong Seo, insa acesta nu moare. Dupa plecarea lui Su Yang, apare Seung Yu, care isi gaseste tatal aproape fara suflare, si pe fratele sau – ucis. Un peisaj dezolant in miez de noapte. Cu ultimele puteri, tatal il trimite pe Seung Yu la resedinta Printesei, pentru a o anunta ca Vice-prim-ministrul traieste. Dar pentru a ajunge la resedinta, are de infruntat un grup de asasini ce a ramas in urma. Dupa o lupta inversiunata, capul acestora scapa cu viata si reuseste sa-l anunte pe Su Yang de esecul partial al misiunii. Acesta isi face griji deoarece daca cineva reusea sa ajunga la o garnizoana dintr-un oras apropiat si sa anunte lovitura de stat, totul se putea sfarsi, pentru el. In consecinta, principalele tinte devin Seung Yu si Jong Seo, ale caror capete Marele Print vrea sa le vada cu orice pret atarnate in piata publica.
Intre timp, Printul Mostenitor si Printesa sunt tinuti in stare de arrest la resedinta Printesei. Cel care se ocupa de pazirea lor este tradatorul Myeon. Abia acum Printul Consort Jeong cunoaste adevarata fata a celui pe care il considera prietenul sau. Seung Yu ajunge si el la resedinta Printesei, dar ascuns intre tufisuri, la lumina lunii, vede cum fiecare ministru ostil e chemat, rand pe rand, si executat cu sange rece de complotisti, intre care si Myeon da o mana de ajutor. Socat, Seung Yu iese din ascunzatoare, si o infruntare cu Myeon, prietenul sau de altadata, este inevitabila… Un episod senztional, plin de tensiune, dezamagiri si tradari, ce nu trebuie ratat !

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
1 + 15 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.