asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Princess’s Man (2011) – episodul 6 subtitrare in romana

Trimis de pe 11 Aug 2011Fara comentarii

Dupa ce a reusit sa iasa cu mari sacrificii din temnita, Seung Yu alege calea izolarii, pentru o perioada, departe de casa. Sufletul lui trebuie sa se linisteasca si sa se incarce cu energia necesara sustinerii tatalui sau, care vede in el urmasul sau in lupta cu rivalul de moarte Su Yang. Dar perioada de “autoexil” ia sfarsit brusc in momentul in care sosesc vesti din capitala, unde lucrurile devin tulburi in momentul in care Regele se prabuseste tocmai la ceremonia de casatorie a Printesei. Tatal are nevoie de sprijinul fiului, iar Seung Yu porneste intr-un suflet spre casa. In mod inevitabil, destinul face ca pasii lui Seung Yu sa se intersecteze cu cei ai lui… Se Ryeong, locul intalnirii accidentale fiind nu departe de locul unde se consuma cel mai frumos capitol al povestii lor de iubire: langa piata cu leaganul. Dar lucrurile nu decurg deloc cum amandoi s-ar fi asteptat: ea il priveste lung, surprinsa si minunata sa-l vada in viata si teafar pe cel desprecare jurase in fata tatalui ei ca nu-l va mai vedea vreodata, in timp ce el este rece, insensibil, indiferent si dur la adresa ei. Dar daca totul nu a fost decat o masca de-a lui Seung Yu, datorita situatiei imposibile in care se afla ?
Dupa aceasta intalnire accidentala, amandoi tinerii incep sa fie bantuiti de amintirea trecutului, de clipele frumoase cand au avut ocazia sa se cunoasca intr-un cu totul alt context. Intre timp, Printesa isi incepe viata de proaspata sotie, insa se poarta cu multa raceala fata de Jong, sotul ei. Dupa cum spune traditia, Printesa trebuie, dupa casatorie, sa se mute in afara Palatului, in casa sotului. Momentul a fost putin amanat datorita starii de sanatate a Regelui, insa Marele Print Su Yang nu poate scapa prilejul de a se folosi de situatie si de a o alunga efectiv de langa tatal muribund pe fiica ei. Dar a doua zi dupa plecarea din Palat… Printesa dispare !
Un episod de exceptie, fara indoiala cel mai captivant de pana acum, in care destinul are cel mai important rol. Vor reusi eroii nostril sa i se opuna ?

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*