Marele Print Su Yang pune la cale un plan diabolic pentru a contra lovitura data de rege prin nominalizarea directa a jikgang-ului Seung Yu ca Print Consort. Drept urmare, intentioneaza sa alcatuiasca cu orice pret o lista de posibili Printi Consorti. Seung Yu, fiul principalului sau rival politic, nu e inclus pe ea deoarece… urmeaza a fi lichidat fizic. In timpul plimbarii acestuia cu calul si cu falsa Printesa, este urmarit indeaproape de asasinii platiti de Marele Print. Haituit intr-o padure, acesta este grav ranit de o sageata. Cand totul parea fara iesire, cineva cunoscut aflat in urmarirea unor hoti ii salveaza viata, nu inainte ca “Printesa” sa faca un gest neasteptat pentru Seung Yu. Odata esuata tentativa de asasinat, Marele Print afla ca victima lui era cu o femeie si le spune oamenilor sai sa afle cine e respectiva.

Intre timp, invidia pune tot mai mult stapanire pe adevarata Printesa, pe masura ce mici franturi ce ajung la urechile ei vorbesc de o relatie tot mai apropiata intre jikgang-ul Seung Yu si Se Ryeong. Printesa e un veritabil vulcan pe cale sa erupa. Drept urmare, ii cere verisoarei sale Se Ryeong sa-i promita ca nu se va mai intalni cu jikgang-ul. Dar aceasta, amintindu-si de propunerea facuta lui Seung Yu, se intalneste cu acesta in prima zi cu luna plina, in fata casei placerilor. Urmeaza o frumoasa perioada de cateva ore petrecuta de cei doi impreuna, care culmineaza cu o scena deja clasica desprinsa parca din “Painter of the Wind”, unde aceeasi actrita se dadea intr-un leagan constituind fara sa vrea sursa de inspiratie a pictorului Shin Yoon Buk. Si de aceasta data, scena va reprezenta un moment memorabil al serialului, trairile personajului fiind extraordinar redate in imagini maiestre pline de viata si bucurie.

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
24 ⁄ 2 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.