Un eveniment monden, la nivel de reprezentati ai statelor, pare momentul ideal pentru o reparatie a relatiilor perechii mostenitoare cu presa mondena.Tinerii se plictisesc “monarhic” la elitistul concert de muzica clasica. Chae Gyung, iese sa se invioreze si datorita unui toc de pantof si ingrijorarii lui Shin cuplul princiar da ocazie reporterilor sa inregistreze mult doritele imagini ale unei afectiuni reale in sanul tinerei familii. Pozele apar in presa si familia regala e incantata, mai ales Onorabila Bunica, extaziata de-a dreptul de naturaletea si indrazneala decentului Shin. Urmeaza un pranz in familie pentru a-l scoate pe Yul din odaia lui si ompletarea tabloului de familie. La masa, se produce “deja-vu”-ul pentru Regina. Infruntarea dintre baieti seamana cu ceva din trecutul parintilor. La finalul cinei, Shin, surprinzator de spontan si rebel, ii darueste printesei o escapada romantica la un “rasarit de soare”, fara stiinta familiei regale, si devine ingenios in a scorni motive de apropiere, ca orice adolescent cand e cu o fata.
Devine evident acum si ca Yul este printul favorit al regelui. „Ceva” produce remuscari in sufletul acestuia si-l determina sa-si subaprecieze propriul fiu.
O amintire dureroasa pentru Regina Serenisima: momentul in care defunctul Rege a alungat-o din Palat, vaduva cu un copil, facandu-i amare reprosuri… referitor la o anume relatie cu printul Hyo Tae (actualul rege). Ce-ar putea insemna asta? Singurul martor al dizgratiei, e Ofiterul Intendent pe care Serenisima nu-l poate ierta, dar l-ar dori de partea ei. Data fiind imbunatatirea imaginii familei princiare, n-ar trebui un nou scandal? Si unealta e la indemana: Hyorin care a primit deja o grea lovitura si poate ar vrea sa se razbune.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
46 ⁄ 23 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.