asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Princess Hours (Goong) (2006) – episodul 18

Trimis de pe 25 Jun 2011Fara comentarii

De la imbratisarea disperata in care a strivit-o aproape pe Chae-Gyung, Shin pare mai dispus sa faca eforturi pentru micuta lui sotie si, rabdator, transpira din greu de incordare si chiar de spaima, straduindu-se s-o invete sofatul, cu noua masina daruita de “Regina Asigurarilor” mama printesei.
Serenisima, ingrijorata de investigatiile Reginei, se debaraseaza de omul ei din umbra, sacrificandu-l fara remuscari si impunandu-i exilul, in timp ce loiala doica il incurajeaza  pe Yul sa castige inimile sfetnicilor din Consiliu si odata cu acestea, isi castiga incet, incet privilegii nesperate pana acum: secretar privat, garda de corp, toti facand poarte din fostii oameni credinciosi tatalui sau si nemultumiti de starea actuala a Palatului. Si toatea acestea cu aprobarea Regelui, vadit incantat.
Toata familia regala se simte vinovata de lipsa de interes pentru viata printului Yul, cand realizeaza c-au ignorat aniversarea acestuia. Drept compensatie, Yul capata aprobare pentru o sarbatorire intre tineri, in afara Palatului, care sa-i permita mai multa libertate de miscare alaturi de perechea princiara si prietenii acesteia. Suspicios sau gelos… Shin se lasa greu convins, la rugamintile lui Chae-Gyung, care chiar isi doreste putina veselie si sa-si conduca singura “broscuta”. Cu multe peripetii si spaime, fetele ajung in sfarsit la destinatie, escortate de indatoritorul Yul. Repartizarea camerelor se face cu ceva stanjeneala si chicoteli, de vreme ce Shin si Chae-Gyung formeaza deja un cuplu, iar Hyoryn si Yul sunt de fata…Desi pare ca totul e vesel, tensiunea e aproape materiala, se simte in aer…si-i apasa pe toti, chiar si in scenele comice. Numai ca intervine din nou “jumatatea de masura” si vorbele neascultate pe de-a-ntregul creeaza confuzie si durere tocmai cand totul parea sa se indrepte.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*