asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Princess Hours (Goong) (2006) – episodul 10

Trimis de pe 29 May 2011Fara comentarii

Shin isi indeplineste indatoririle oficiale cu mare seriozitate si atentie, dar in particular este mereu prost dispus si nemultumit. Si apare si ispita… Hyorin…iar printul isi permite  patru ore libere, in care sa-i ofere lui Hyorin bucuria unei relatii calde, convins ca grija lui poate pacali protocolul si pastra aparentele. Asa sa fie oare? Asa ca, avem si noi parte de o vacanta romanitca in locuri exotice, urmata de adrenalina, suspansul si misterul declansate de aparitia paparazzilor. 

Acasa, viata lui Chae Gyung e din ce in ce mai sumbra. Shin nu raspunde la telefoane, “broscuta” Reginei Mame e lovita, Regina o cearta, colegii o ponegresc, invidia isi arata coltii. Mai mult, primeste inspaimantatoarea sarcina de a fi gazda oficiala a printului William, si singurul balsam e iarasi Yul, gata sa faca tot ce-i sta in putinta s-o ajute si s-o consoleze.

Amandoi, print si printeasa, pun garzile pe jar… aceeasi prostie, cam la acelasi moment, in locuri diferite… In Thailanda, Shin se straduie sa fure timpului cateva minute si sa ajunga la propria-i conferinta de presa. In Coreea, Chae Gyung rabda sapuneala Reginei, aspra dar nu injusta. Din fericire, amandoi o scot la capat in mod onorabil, datorita ajutorului devotat al insotitorilor. Tristetea printesei  provoaca o neasteptata reactie de protectie din partea lui Yul…”mama, te rog, fa-ma rege”

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*