Pe data de 20 august 2012 s-a lansat pe piata prima parte a OST-ului serialului de succes “Faith”. In timp ce serialul atrage atentia prin distributia si subiectul sau captivant, interesul internautilor pentru noul serial a inceput sa creasca dup ace au aflat ca interpreta k-pop Ali (Ailee) a fost de accord sa interpreteze o melodie de pe coloana sonora a dramei. Cu o voce captivanta, Ali a incheiat inregistrarile melodiei “Carry On” inclusa in partea intai a OST-ului serialului “Faith”. Interpretarea cantaretei e acompaniata de o orchestra formata din 24 de muzicieni, a carei partitura da un sentiment maiestuos melodiei. “Carry On” s-a bucurat de o reactie exploziva a telespectatorilor dupa ce a fost introdusa in sectiunea de final a episodului difuzat in 13 august, iar cu vocea unica a interpretei, ce misca sufletele ascultatorilor, melodia se asteapta deja sa fie un hit. Ali, pe numele real Cho Yong Jin, a debutat in 2009 in muzica pop coreeana. S-a remarcat in cadrul competitiei muzicale “Immortal Song 2” difuzata de KBS, iar primul album l-a lansat in decembie 2011 (SOULri), relativ tarziu, la 2 ani de la debut, urmat si de primul concert al interpretei de 27 de ani. Includerea melodiei “Carry On” pe coloana sonora a serialului “Faith” urmeaza anterioarei colaborari a interpretei cu producatorii unui alt serial de succes, “Rooftop Prince”, melodia “Hurt” completand soundtrackul respectivului serial.

Mai jos puteti asculta melodia “Carry On”, care beneficiaza si de traducerea in limba romana, in premiera in Romania, a versurilor din limba coreeana, multumita eforturilor colegei noastre Alinabv din Asia Team. Auditie placuta !

0 Comments

Post your comment

Solve : *
34 ⁄ 17 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.