A doua melodie ce a fost introdusa in coloana sonora a serialului “Faith” (“The Great Doctor”) este interpretata de Shin Yong Jae. Intitulata “Because my steps are slow”, melodia – o veritabila balada – are un ritm sofisticat si o linie melodica superba ce pun in valoare vocea interpretului. Melodia va fi tema muzicala specifica personajului Choi Young, interpretat de Lee Min Ho, producatorii serialului declarand ca aceasta “va canta disperarea simtita de Choi Young”. Shin Yong Jae, in varsta de 22 de ani, este membru al formatiei 4MEN, iar in vara acestui an si-a lansat primul album solo intitulat “24”. Shin Yong Jae a impresionat la show-ul de la KBS2 “Immortal Song 2” cu vocea lui exploziva, iar producatorii serialului l-au contactat pentru interpretarea uneia din cele mai importante melodii de pe coloana Sonora. “Iubesc versurile melodiei”, a declarat acesta. “Am simtit cantecul prin intreaga mea fiinta in timp ce-l interpretam. Cred ca intr-adevar pot fi asociat cu Choi Young”. Versurile arata dragostea trista pe care personajul Choi Young o poarta fata de unica lui femeie, venita din alte timpuri in lume alui. Vocea puternica si emotionala a interpretului, dar si versurile triste se asteapta sa tulbure sufletele audientei. “Tot timpul in care cantam aceasta melodie am simtit ca inima mea se scufunda incet in tristete”, a mai adaugat Yong Jae. “Cred ca melodia portretizeaza bine sentimentele lui Choi Young”.

OST-ul serialului “Faith” (“The Great Doctor”) va atrage, dupa spusele producatorilor, cei mai buni interpreti din Coreea, si va umple sufletele multora cu emotie. “Fiti cu ochii pe fiecare melodie interpretata de fiecare star”. OST-ul serialului a fost lansat odata cu melodia “Carry On” interpretata de Ali. Pe 3 septembrie, melodia “Because my steps are slow” s-a lansat pe internet, prin intermediul site-urilor de muzica specializate. Mai jos puteti asculta aceasta superba melodie, ce beneficiaza si de traducerea – in premiera – a versurilor in limba romana. Auditie placuta !

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

1 Comments

Post your comment

Solve : *
9 × 16 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.