Bine-nteles ca mafiotul Jung Duk Soo nu-i ofera ofiterului Kim Sun Woo “pestele cel mare” ci o „plevusca”, anume ofiterul Seo. Totusi, arestarea lui Seo produce suficiente valuri incat sa se exercite puternice presiuni externe. Astfel, directorul Pazei de Coasta ordona ca arestatul sa fie predat procuraturii pentru ancheta, iar ofiterului Kwon Jung Ryul ii cere sa-l prinda cat mai repede pe mafiotul Choi Hee-Gon. Totusi, seful Han trece peste ordinul directorului si permite Echipei 9 sa-l mai pastreze o zi pe spionul Seo pentru ancheta. Kang Joo Min, capitanul SSAT, incoltit de arestarea lui Seo si de imposibilitatea de a se intalni cu Choi Hee-Gon, merge la Echipa 9 si cere permisiunea sa-l convinga el pe Seo sa vorbeasca. Dar Kwon nu se lasa pacalit. Asa ca el insusi il interogheaza din nou, de aceasta data cu calm, pe Seo. Insa acesta nu se intimideaza, ii raspunde cu aroganta si obraznicie, este foarte sigur pe el si nu scapa nici o informatie. Perspicacea Lee Soo Yoon se intreaba la un moment dat daca nu exista si un alt motiv, in afara de bani, pentru care a tradat ofiterul ? Ceea ce nu era departe de adevar. Ofiterul Kim Sun Woo preia ideea partenerei lui. La interogatoriu, foloseste cartea adevarului si ii dezvaluie ca Duk Soo l-a turnat. Arestatul clacheaza si incepe sa dea informatii.
Se pare ca ofiterul Kim Sun Woo ascunde un secret. Are un tata misterios pe care nu-si doreste sa-l intalneasca si refuza intotdeauna discutiile despre familia lui, afirmand ca este singur pe lume. Oare….?
Echipa 9 se straduieste in continuare. Capitanul Kwon Jung Ryul il abordeaza din nou pe chimistul Yang Tae Soo, iar Kim Sun Woo merge sa-l vada la inchisoare pe Duk Soo. Rezultatul este ca amandoi sunt convinsi sa colaboreze si recunosc in portretul schitat pe maleficul Chang Gil – omul de incredere al presedintelui mafiot Choi Hee-Gon. Drept urmare, Echipa de interventii 9 a Pazei de Coasta gaseste noi piste care ii apropie si mai mult de „vanatul” lor – invizibilul Choi Hee-Gon.

Prezentarea: mialex55 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
24 − 18 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.