asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Park Yoochun implicat într-un scandal sexual; focul s-a stins dupã o zi

Trimis de pe 14 Jun 20161 comentariu

Park Yoochun - acuzatii de agresiune sexualaIeri, o furtuna s-a starnit din senin in show-biz-ul coreean. Park Yoochun, membru al formatiei JYJ si cunoscut actor de seriale si mai nou si de filme coreene, a devenit protagonistul unui scandal cu tenta sexuala. Pe 10 iunie, o femeie de 24 de ani, o anume „d-soara Lee”, angajata a unui bar, l-a acuzat pe acesta de agresare sexuala, sesizarea la politie fiind facuta de prietenul fetei. Individa a pretins ca a fost agresata sexual de vedeta in toaleta localului unde acesta a venit sa se relaxeze pe 3 iunie 2016. Haine si lenjerie intima au fost aduse ca probe la politie, inregistrarile facute cu camerele de supraveghere au intrat in posesia politiei, vedeta urmand a fi citata pentru a-si sustine punctul de vedere in fata anchetatorilor. Agentia ce-l reprezinta pe Yoochun a declarat ca probabil e o actiune a cuiva ce urmareste sa obtina bani si ca ancheta politiei va scoate la iveala ca afirmatiile pretinsei victime sunt false. „Park Yoochun se va supune anchetei politiei astfel incat adevarul sa poata fi dezvaluit.” De asemenea, a solicitat presei sa se abtina de la a scrie articole speculative pana cand ancheta nu e completa, asemenea articole putand afecta in sens negativ numele lui Park.

Pe masura ce ancheta a demarat, diverse amanunte au iesit la suprafata despre acest caz. Politia a cerut o analiza ADN a probelor aduse de victima (haine si lenjerie), pentru a se dovedi daca acestea apartin victimei. Ce li se pare suspect anchetatorilor e ca victima a depus plangerea la o saptamana de la consumarea incidentului. Nu au fost gasite inregistrari video de la locul unde s-a produs pretinsa agresiune (ar fi fost culmea sa existe camere se supraveghere in toaleta, nu ?), iar din inregistrarile analizate, nu s-a descoperit nimic iesit din comun.

Park Yoochun in plin scandal sexualDupa tot acest tam-tam care a durat o zi, astazi, un ziar de sport a relatat faptul ca victima, d-soara Lee, a renuntat la acuzatiile de agresiune sexuala asupra ei savarsita de starul coreean. Din nou, intermediarul e acelasi „prieten” al victimei, ce a declarat publicatiei de sport ca azi dimineata a depus la o sectie de politie afiliata Politiei din Gangnam un document in care „renuntam la acuzatii”. „Un accident s-a intamplat cand A (d-soara Lee) s-a imbatat. Cand am auzit de acel incident m-am infuriat, si de aceea am depus plangerea. In orice caz, consider ca a fost vina noastra ca nu am aflat exact cum s-au intamplat lucrurile inainte si dupa, de aceea am anulat acuzatiile.” „Nu am dorit ca cei din afara sa stie cand am completat plangerea, dar cum incidentul a fost raportat presei, situatia a scapat de sub control. „A” (d-soara Lee) e in stare de soc, si prea multe daune a avut de suferit si cealalta parte.”

In urma acestei schimbari de situatie, C-Jes Entertainment, agentia ce-l reprezinta pe Yoochun, a dat o declaratie in numele vedetei, in care se spune ca vedeta nu a primit nici o notificare de la Politie cu privire la acuzatiile formulate impotriva lui sau la inchiderea cazului de catre politie. „Dupa cum in mod continuu am sustinut, Park Yoochun e in afara oricarei suspiciuni, si datorita acestor relatari pripite, numele lui a fost serios afectat.”
Scandalul pare a se apropia de final, dupa 2 zile in care toata presa de scandal a jubilat, avand un subiect atat de fierbinte de relatat. In momentul in care oficial totul va lua sfarsit, probabil agentia lui Park Yoochun va lua masuri legale impotriva pretinsei victime, in tari precum Coreea, defaimarea fiind pedepsita, nu ca pe alte meleaguri. Interesant e faptul ca acest scandal a izbucnit in conditiile in care Park Yoochun si-a inceput stagiul militar obligatoriu in august 2015, lucrand in prezent in serviciul public la un birou districtual din Seul. Cazul se aseamana flagrant cu situatii prezentate in filme recente, precum „Inside Men” sau „You Call It Passion”, ce releva interese ascunse ale unor publicatii, trusturi de presa si personaje influente de culise, care au de castigat de pe urma unor astfel de scandaluri ce pateaza reputatia unor vedete. Singurii ce nu pot fi pacaliti sunt fanii vedetelor, ce au de suferit alaturi de idolii lor consecintelor unor astfel de scandaluri inventate. Poate ca o inasprire a legislatiei coreene in domeniu ar pune capat lacomiei dupa bani a unora dornici de notorietate facuta pe seama unor oameni care muncesc pentru celebritatea lor, nu si-o castiga dand din palme si vanzand ponturi presei de scandal. Vom vedea cum se va inchide oficial acest caz in perioada urmatoare, dupa finalizarea anchetei.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

1 comentariu »

  • gugunache a spus:

    Si cate asemenea auzatii nefondate au fost lansate pe piata si au fost speculate de catre mas-media!

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*