In 2006, Nicholas Tse si Cecilia Cheung, unul din cele mai mediatizate cupluri din show-biz-ul din Hong Kong s-au casatorit in secret, la eveniment participand doar cativa invitati. Nici macar parintii celor doi viitori soti nu au stiut de nunta secreta a acestora. Acum, cu ani buni mai tarziu, pozele de nunta ale celor doua vedete au fost pe neasteptate prezentate publicului, in acest moment circuland pe internet. Din poze, cuplul pare foarte indragostit, iar intr-una din poze Cecilia pare emotionata dupa ce Nicholas a cerut-o in casatorie. Pozele au fost facute de un fotograf filipinez, si au ajuns pe internet, dupa spusele unora, cu acordul lui Nicholas, dupa altii – ar fi fost furate dupa ce fotograful le-ar fi postat pe Facebook. Managerul Ceciliei a declarat ca fotograful va avea de suferit de pe urma acestei actiuni, insa niciunul din cei doi nu au facut inca un comentariu oficial. Este stiut faptul ca Nicholas a planuit cererea in casatorie si nunta in sine timp de 2 luni. Impreuna cu Cecilia a mers pe o insulita din Filipine, impreuna cu cativa prieteni apropiati. Intr-o zi insorita, pe plaja, a ingenunchiat si a cerut-o de casatorie pe Cecilia. Aceasta a fost surprinsa, si dupa o ezitare, a spus „da”.

Daca nunta lui Nicholas Tse este deja istorie, o alta nunta are loc chiar astazi: cea dintre Barbie Hsu si Wang Xiaofei. Ea – vedeta taiwaneza de succes din lumea filmului din Hong Kong, el – milionar din China continentala. Familia si prietenii ei din Taiwan s-au deplasat cu un avion privat la locul evenimentului, in provincia Hainan, la Sanya. Atentia a fost atrasa de 2 vedete internationale care s-au urcat in charter-ul privat pus la dispozitie de milionarul chinez prin intermediul unei agentii de turism. Se pare ca si acestia vor participa la nunta actritei. Este vorba de renumitul magician Lu Chen si de cantaretul de muzica traditionala din Taiwan, Wang Hong En.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
7 − 1 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.