Faptul ca fiica ei nu ajunsese acasa in noaptea aceea o ingrijoreaza intr-o oarecare masura pe mama lui Sam-soon caci aceasta nu avea obiceiul de dormi prin case straine. Dar posibilitatea ca aceasta sa-l fi uitat deja pe acel barbat care o facuse sa sufere atat de mult si sa-si fi gasit un alt iubit cu care sa se poata casatori curand o face sa priveasca ingaduitoare lipsa lui Sam-soon de acasa.

Destul de socata de propunerea sefului ei de a iesi impreuna mimand o falsa poveste de dragoste menita s-o insele pe mama acestuia, Sam-soon hotaraste sa nu-l ia in serios si isi vede linistita de drum spre serviciu.Hyun Jin-hun nu renunta usor la ideea lui si e insistent in incercarea lui de a o convinge. Sam-soon e insa curioasa de ce ii propune tocmai ei o astfel de relatie falsa. Raspunsul lui Jin-hun e direct si sincer: pentru ca intre ei o relatie adevarata ar fi imposibila din moment ce amandoi gandesc despre celalalt ca e un idiot. Dar oare un astfel de raspuns e de natura s-o convinga pe Sam-soon sa consimta la o relatie atat de dubioasa si periculoasa ?

Prezentare realizata de autarhe_a

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>