La 2 ani de la ultima aparitie intr-un serial de pe micul ecran, actrita coreeana Moon Geun Young isi face revenirea in forta in k-drama “Cheongdamdong Alice”. Intr-un interviu dat revistei “Harper’s Bazaar”, ce a aparut pe piata in 26 octombrie, aceasta a declarat: “Nu are nimic de-a face cu data debutului meu. Consider acum inceputul. In toata perioada de pana acum, am simtit carierea mea actoriceasca ca si eram urmarita de ceva, insa acum ma simt mai confortabil ca niciodata. Vreau sa raman credincioasa interpretarilor mele bucurandu-ma de toate responsabilitatile si rolurile mele”. Cu ocazia acordarii interviului, actrita a participat si la o sedinta foto, in care isi arata maturitatea intr-o rochie neagra ce semnifica despartirea ei de titulatura de “Sora mai mica a natiunii” (cum a fost numita de fani ani la rand), devenind o femeie in toata firea. Echipa ce a participat la sedinta foto s-a aratat incantata: “Am ramas surprinsi sa vedem ca a fost atat de concentrata pe pictorial incat a varsat lacrimi. Se pare ca s-a nascut sa fie actrita.”
Serialul “Cheongdamdong Alice” va fi difuzat de canalul SBS din decembrie 2012, din distributie facand parte nume precum Park Si-hoo, So I-hyeon sau Shin So-yul. Ultimul alaturat pe lista distributiei e debutantul Goo Won, recent implicat intr-un scandal din show-biz. Noul serial e o poveste despre insemnatatea iubirii si bogatiei, protagonista, Han Se-kyeong, interpretata de Moon Geun Young ajungand sa se casatoreasca intr-o familie din cartierul Cheongdamdong, o zona luxoasa a Seulului in care exista peste 50 de magazine de firma ce comercializeaza haine de import. Iar povestea se desfasoara in lumea companiilor de imbracaminte de lux.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
22 − 11 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.