asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Mistere, crime şi corupţie în “Forest of Secrets”

Trimis de pe 25 Jan 2017Fara comentarii

Cho Seung-woo si Bae Doo-na in Forest of Secrets k-drama 2017Actorii Cho Seung-woo (Assassination, God’s Gift — 14 Days) si Bae Doo-na (Tunnel, Jupiter Ascending) au acceptat ofertele producatorilor de a juca in noul serial ce va fi difuzat la tvN, “Forest of Secrets”. Cu un scenariu scris de Lee Soo-yeon, care a regizat in 2016 filmul “Thawing”, serialul ar fi primul la care cei doi ar colabora. Initial, regizorul urma sa fie Kim Won-seok care a regizat si “Misaeng” sau “Signal”, dar cei de la tvN au clarificat ca regizorul va fi Ahn Gil-ho, care a mai regizat “Mrs. Cop” si “Rooftop Prince”.

2016 a fost un an bun pentru actorul Cho Seung-woo, care a jucat in mai multe musical-uri, precum “Sweeney Todd” si “Hedwig and the Angry Inch”. Bae Doo-na a fost activa si ea in 2016, aparand in “Tunnel” si terminand de filmat sezonul II al seriei “Sense8”, difuzat de Netflix.

Cho Seung-woo va fi un procuror rece si singuratic, care si-a pierdut abilitatea de a simti ceva dupa o operatie pe creier, din tinerete. Este singuratic pentru ca biroul procurorilor este plin de coruptie si in 8 ani a fost singurul care a tinut la integritatea sa. Intr-o zi, da peste un cadavru si fiind deja pe urmele unui criminal in serie, acesta ajunge sa se piarda intr-un labirint de mistere si coruptie de la nivelul departamentului sau. Bae Doo-na va fi o politista singuratica ce a absolvit Academia de Politie si care reuseste dupa multa munca sa isi castige pozitia intr-o echipa ce se ocupa de crime violente. Desi este de numai doua luni pe postul de detectiv, e respectata de veterani datorita priceperii sale. Este prima care ajunge la scena crimei dupa ce Cho Seung-woo descopera cadavrul, si ajung sa lucreze impreuna.

Shin Hye-sun se pare ca va juca si ea in serial, urmand sa fie o tanara procuror stagiar, cu un backround impresionant. Personajul este descris ca fiind foarte incapatanat si arogant, dorind cu ardoare sa-si demonstreze abilitatile.

Lee Jun-hyuk (“Naked Fireman”) va juca un rol secundar, fiind colegul lui Cho Seung-woo, un procuror aratos si de succes, dar cu un complex de inferioritate din cauza trecutului sau.

Serialul va fi dufuzat in prima jumatate a lui 2017, in fiecare luni si marti, la tvN, dupa incheierea lui “The Liar and His Lover”, si va fi, in intregime, pre-produs.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*