may28Reintalnirea extrem de emotionanta dintre unchi si nepoata lui disparuta este cea mai fericita zi din viata procurorului Yoon. Nu s-ar mai dezlipi de Hae Joo, dar probleme urgente il cheama la procuratura: presedintele Jang este eliberat pentru a fi judecat in libertate. Intre timp Park Chang Hee ii sugereaza cu abilitate magnatului ce pasi sa urmeze pentru a scapa de inchisoare. Prin urmare, abia scapat de la procuratura, Jang Do Hyeon merge la Cheonji si convoaca de urgenta sedinta Consiliului unde anunta, spre uimirea tuturor, ca demisioneaza din motive personale. Va infiinta o societate de caritate si-si va dona averea. Park Chang Hee propune ca succesor la functia de presedinte pe Il Moon, spre uimirea Consiliului si surprinderea lui Il Moon. Membrii Consiliului nu sunt de acord, incep sa vocifereze, dar interventia categorica a lui Chang Hee ii reduce pe toti la tacere. Asa ca Il Moon isi ia postul in primire cu multa satisfactie si infumurare. Prima lui grija ca presedinte a fost concedierea Hae Joo-ei, numai ca Chang Hee se impotriveste si ii sugereaza sa o pastreze macar pana la montarea propulsorului. Jang Do Hyeon, satisfacut de loialitatea lui Chang Hee, aproba casatoria cu In Hwa si stabilesc o data foarte apropiata pentru nunta. Il Moon, proaspat uns presedinte cu ajutorul viitorului cumnat, nu se mai poate impotrivi.
Kang San cade intr-o profunda depresie dupa moartea bunicului. Parca nu ar fi fost suficient ca a pierdut totul, si compania Noble isi retrage oferta de a se asocia cu el pentru realizarea de foreze deoarece intre timp Park Chang Hee il contactase pe reprezentantul companiei si ii facuse o contraoferta pentru a-l abandona pe Kang San. Soseste si ziua nuntii, Il Moon le cere salariatilor companiei, in special Hae Joo-ei, sa participe. Toata lumea este prezenta, numai ca mirele intarzie sa apara. In Hwa are o presimtire, oare ce s-a intamplat cu Chang Hee, va mai avea loc nunta?

Prezentarea: mialex55 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>