Jang Do Hyeon se decide sa actioneze in momentul in care e incoltit de procurori pentru afacerile necurate ale companiei Cheonji. Dar inainte incearca sa foloseasca din nou vechile sale metode de operare si il santajeaza pe Park Gi Cheol cu numarul masinii care l-a accidentat pe sergentul Chun. Numarul masinii contine amprentele lui Gi Cheol, deci ar fi o dovada suficienta pentru a-l arunca pe acesta dupa gratii pentru accident urmat de moartea victimei si fuga de la locul faptei. Disperat, Gi Cheol isi cauta fiul la procuratura, tocmai inainte ca acesta, alaturi de grupul de procurori, sa se indrepte spre sediul Cheonji sis a opereze arestarea presedintelui Jang. Chang Hee se simte umilit cand de fata cu colegii sau, il vede pe tatal sau ingenunchind in fata lui, insa nici gestul de umilinta al parintelui nu il poate indupleca, amenintand chiar ca daca obstructioneaza misiunea, ar putea fi chiar el arestat. Mai apoi, acuzatii precum manipulare, deturnare de fonduri si evaziune fiscala curg in fata Presedintelui Jang, caruia ii sunt puse catusele pe mana de insusi Chang Hee. Inevitabilul s-a produs, ramane de vazut in ce masura amenintarile lui Do-hyeon se vor materializa.
In tot acest timp, Hae Joo are nevoie de ajutorul ori a unchiului sau, ori a lui Chang Hee, in conditiile in care sora ei mai mica, Yoon Joo ajunge la politie in urma furtului banilor lui Jang Il Moon in noaptea de pomina pe care acesta o astepta de la misterioasa “blonda”. Dar niciunul nu-I raspunde apelului, in conditiile in care tocmai urma a se desfasura operatiunea de arestare a lui Jang Do-hyeon, la care cu totii lucrasera luni de zile. Singurul care raspunde apelului lui Hae Joo e Kang San, care vine imediat in ajutor, saritor. Acesta va si rezolva problema rpin mijloace specifice, reusind sa-l umileasca din nou pe Il Moon. Inca o bila alba pentru Kang San in ochii lui Hae Joo. Incet si sigur, Chang Hee incepe sa o piarda pe Hae Joo. Dar lucrurile se complica si mai mult, si nori negri se abat asupra viitorului relatiei lor.

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>