Love Story Message poster“Message” este una din cele 8 povesti ale serialului-omnibus “Love Story”, formata din 16 episoade, ce urmeaza imediat lui “Sunflower”. Desi intre cele doua povesti nu exista nici o legatura in privinta subiectului propriu-zis si a distributiei, trecerea de la povestea “Sunflower” la aceasta e marcata de aparitia in finalul lui “Love Story: Sunflower”, pur accidentala, ca simplu trecator, a lui Song Seung-hun, protagonistul din “Message”, aflat la o plimbare cu noua lui cucerire si rostind pe fuga o replica scurta. Asadar, pentru cei ce au urmarit “Sunflower” si aveau impresia ca l-au vazut pe Song Seung-hun, aceasta lamurire e necesara. Si de aceasta data avem parte de o poveste ce se incadreaza perfect in tematica seriei, “iubirea in stil coreean”. Protagonistii sunt doi actori cunoscuti si indragiti, si acum 13 ani, si in prezent. Song Seung-hun era pe atunci un proaspat intrat in lumea serialelor de televiziune, caruia rolul din 1999 din “Calla” i-a adus celebritatea, iar anul 2000 avea sa-i confirme succesul prin aparitia in “Autumn Tale”. Love Story Message secventa 3Pentru Choi Ji-woo, “Message” marca revenirea pe micul ecran la 3 ani de la debutul din 1996, si chiar daca in primul episod din cele doua rolul ei este unul destul de sters (e vorba de momentele in care e prezenta numai prin glasul personajului, ale carui mesaje Song Seung-hun le asculta pe mesageria telefonului mobil in urma anuntului de mesaj primit pe pager (ce mai vremuri !) ), optimismul si jovialitatea pe care actrita le inspira in fiecare rol interpretat mai tarziu in cariera se regasesc inclusiv in absenta ei fizica de pe ecran. Iar acesta e un mare plus pentru un actor. In rolurile secundare putem revedea alte figuri cunoscute ale micului ecran din Coreea, care in ultimii 13 ani au devenit vedete de prima mana: Cha Seung-won, personajul negativ din Athena, este aproape de nerecunoscut in rolul In-ki. La fel Aproape nu-l veti recunoaste nici pe Lee Beom-soo, recent vazut in rolul negativ din IRIS 2. Pe atunci debuta cu “Message” pe micul ecran, iar personajul sau… avea plete ! In sfarsit, in aceasta miniserie apare si protagonista feminina din “Fugitive: Plan B” si “Howling”, Lee Na-young. “Message” spune povestea unui playboy ce ajunge sclavul sentimentului ce constituia obiectul sau de joaca in numeroasele relatii lungi de doar o luna in care se implica de amuzament.

Love Story Message secventa 2Jun-sung (Song Seung-hun) e un playboy in floarea varstei care impreuna cu “maestrul” sau, In-ki (Cha Seung-won), nu au decat o preocupare: sa cucereasca fete cu diverse replici iar mai apoi sa le paraseasca in cel mai “original” mod cu putinta. Principiul lor e exprimat elocvent de vorba lui In-ki: “Cand te-ai despartit de cineva, trebuie sa stergi totul cu buretele, din respect pentru urmatoarea fata”. Si astfel, folosind aceeasi tactica si unul si celalalt, cei doi pierde-vara Don Juani isi insira cuceririle luna de luna si se lauda cu “trofeele” odata cu sceneta de incheiere a relatiei. De obicei aceasta lua sfarsit dupa o luna, printr-o explicatie uluitoare: “Stii, iubire, in tine o vad pe fosta mea prietena pe care nu o pot uita, si care probabil din ceruri plange si ea dupa mine”. Doar ca intr-o zi, pentru a scapa de apelurile numeroaselor primadone Love Story Message secventa 1pacalite, cei doi schimba pagerele intre ei, iar Jun-sung primeste un mesaj vocal de la o fosta prietena de-a lui In-ki, Min-jung (Choi Ji-woo). Fata ii trimite in fiecare seara un mesaj lui In-ki, manifestandu-si grija fata de acesta, desi fusese parasita de el. Induiosat si inexplicabil curios de identitatea fetei, Jun-sung face “sapaturi” si afla ca aceasta lucreaza la o companie de teatru ambulant pentru copii. Seara ascultand mesajele acesteia adresate lui In-ki si ziua fiind pe urmele ei, junele se indragosteste de aceasta, iar cand fata descopera adevarul despre In-ki, se ofera sa o invete cum sa nu se mai lase pacalita de barbati… Are iubirea puterea de a schimba pentru totdeauna vietile celor doi ?

Traducerea miniseriei a fost efectuata in premiera in Romania de Alinabv si cristinab – Asia Team Romania.

Prezentare realizata de cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
24 + 27 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.