asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Lee Seung-gi a plecat în armatã

Trimis de pe 1 Feb 20161 comentariu

Lee Seung Gi s-a inrolatActorul Lee Sung Gi si-a inceput stagiul militar obligatoriu, urmand sa fie inrolat timp de doi ani. Agentia sa anuntase inca de pe 21 ianuarie ca Lee Seung Gi se va inrola pe 1 februarie ca soldat activ. “Cand ma voi intoarce voi fi cu adevarat barbat si voi multumi tuturor pentru toata dragostea si sprijinul avut de-alungul acestor ani ai carierei mele.”

Actorul, care este si cantaret, a scos pe piata un nou cantec chiar inaintea inrolarii sale, pe 21 ianuarie, cu titlul “Plec in armata”. “M-am pregatit pentru plecarea in armata de unul singur pentru ca nu stiam cand va fi data exacta. Si pentru ca nu pot intalni pe toata lumea, am incercat sa imi cer scuze cu ajutorul cantecului. Acest cantec este povestea mea, dar sper ca se vor regasi in versurile sale toti cei care planuiesc sa se inroleze curand, dar si familiile lor.”

Sung Gi debuta in 2004 la numai 17 ani cu celebra melodie “Because You Are My Girl”, cantec ce a devenit o balada celebra cu care a castigat nenumarate premii, printre care si Seoul Music Adward. A continuat sa lanseze albume de muzica ce au avut mare succes, si din 2006 a debutat ca actor in “The Infamous Chil Sisters”. Nu multa lume stie ca in 2008 i s-a oferit rolul principal in serialul “The Return of Iljimae”, rol refuzat de actor din cauza programului supraincarcat. In 2009 a jucat alaturi de Han Hyo Joo si Moon Chae Won in “Brilliant Legacy”, serial care a avut un rating de 47,1% si pentru care a castigat diferite premii. In 2010 a jucat in “My Girlfriend Is A Nine-Tailed Fox” alaturi de Shin Min Ah, iar in 2012 a jucat in “The King 2 Hearts” impreuna cu Ha Ji Won. In octombrie 2012 agentia lui Lee Sung Gi a anuntat ca actorul va juca in serialul “Gu Family Book”; in perioada difuzarii serialului acesta a devenit cel mai urmarit serial pe acel segment orar, in zilele de luni si marti, timp de 12 saptamani la rand. In 2014 a acceptat o noua oferta jucand in “You’re All Surrounded”. In 2014 si-a facut debutul pe marele ecran cu “Love Forecast” si in 2015 actorul a confirmat ca va juca un rol in filmul “Marital Harmony” alaturi de Shim Eun Kyung.

Dar activitatea lui Lee Seung Gi nu s-a rezumat la muzica si actorie, acesta reusind sa fure inimile celor ce urmaresc emisiunile de divertisment, Seung Gi devenind una din gazdele primului sezon din celebra emisiune “1 Night 2 Days” alaturi de nume mari precum Kang Ho Dong, Kim C (cantaret), Kim Jong Min, MC Mong, Eun Ji Won, Uhm Tae Wong, filmand din 2007 pana in 2012. In 2009 a fost gazda emisiunii “Strong Heart” alaturi de Kang Ho Dong pana in 2012 cand a anuntat ca se retrage pentru a se concentra mai mult asupra muzicii.

Dupa 630 de zile il vom vedea cu siguranta in alte roluri memorabile si vom asculta alte melodii superbe.

(Sursa: soompi)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

1 comentariu »

  • gugunache a spus:

    Armata usoar si fara evenimente. Te asteptam cu drag.

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*