Trei vedete in pragul incorporariiPark Yoochun si-a inceput in mod oficial stagiul militar obligatoriu, acum cateva zile. Nu e o veste proasta doar pentru fanii lui, ci si pentru fanii altor celebritati masculine nascute in anii 1986 si 1987, care in curand vor fi incorporati, fie ca e vorba de sfarsitul acestui an sau de anul viitor. Cum serviciul militar presupune disparitia recrutului din viata publica pentru o perioada de aproape doi ani, multi actori sunt dornici sa paraseasca temporar industria de entertainment lasand o ultima impresie placuta fanilor. O impresie buna la finalul primei parti a carierei lor poate fi de folos odata cu incheierea stagiului militar, netezind drumul spre o reintoarcere in inimile fanilor si la meseria in care s-au initiat. Exista mai multi actori si cantareti ce-si vor incepe curand serviciul militar. Multi dintre ei participa in graba la unele proiecte, inaintea inrolarii iminente. Printre ei se numara si Lee Min-ho, Lee Sung-gi si Yoo Ah-in.

Lee Min-ho va incepe, in septembrie, filmarile la co-productia sino-coreeana „Bounty Hunters”. Probabil va fi ocupat cu filmarile pana la sfarsitul acestui an. Desi a promis fanilor ca le va fi alaturi in acest an printr-un film si un serial, s-ar putea dovedi o promisiune greu de tinut. Dupa „Gangnam Blues”, actorul a ales un alt film, ca urmator proiect. Ultimul serial in care a aparut ramane „Heirs”, difuzat in 2013, webdrama de doua episoade „Summer Love” nefiind considerata un serial propriu-zis. Pentru fanii care sperau sa-l mai vada intr-un serial inaintea inrolarii, sperantele nu sunt irosite, existand inca timp, in primele luni ale anului viitor, sa participe intr-un serial de televiziune. E greu de crezut ca va lasa un asa gol in sufletul fanilor lui, pe care si i-a creat in special prin aparitiile in seriale, nu in filme sau reclame.

Yoo Ah In rol negativ in VeteranIn ce-l priveste pe Lee Seung-gi, desi acesta a debutat ca si cantaret, si-a facut un nume ca actor. Dupa ce si-a lansat un nou album in iunie, actorul revine pe micul ecran intr-un show de varietati intitulat „The New Journey to the West”, alaturi de fostii parteneri din „2 Days and 1 Night”. Iar pe langa aceasta revenire, va filma si pentru cel de-al doilea film pentru marele ecran din cariera. Dupa ce a debutat anul trecut pe marele ecran in „Love Forecast”, va juca rolul opus celui interpretat de Shim Eun-kyung in productia „Compatibility”. Agentia ce-l reprezinta a comentat: „Filmarile la ‚Compatibility’ sunt programate sa inceapa in septembrie. Pe moment se va concentra pe film”. Aceeasi agentia a specificat ca actorul nu are un alt proiect pregatit dupa acest film. Oare sa fie filmul de despartire, inainte de incorporare ?

In sfarsit, Yoo Ah-in a reusit, in acest an sa obtina recunoasterea talentului sau actoricesc odata cu rolul din succesul pentru marele ecran „Veteran”, ce se comporta foarte bine si la box-office. Lucrand fara intrerupere din 2014, fanii actorului vor putea continua sa vada mai multe lucruri de la idolul lor. In prezent, acesta participa la filmarile serialului SBS „Six Flying Dragons”. Daca in prezent „Veteran” inca ruleaza in cinematografele coreene, urmatorul lui film, „The Throne” (cunoscut si ca „Sado”) va avea premiera in septembrie, iar „Six Flying Dragons” in octombrie. Agentia lui a dezvaluit: „Yoo Ah-in lucreaza simultan la filmarile de la serial si de la filmul „Happy Facebook”. Nu sunt multe scene de filmat pentru film, asa ca in curand trebuie sa se termine si acest proiect. ‘Six Flying Dragons’ e programat sa aiba 50 de episoade, asa ca il veti putea vedea pana in martie sau aprilie anul viitor.” Extrem de ocupat, Yoo Ah-in ar putea incerca sa finalizeze cat mai multe proiecte posibile inaintea inrolarii sale.

Desi fanii sunt bucurosi sa-si vada idolii in amintitele proiecte, munca lor intensa e, in acelasi timp, in indicator al iminentei lor recrutari. Care intr-o buna zi va veni. Si tot intr-o buna zi se va incheia.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

1 Comments

  1. Sa speram ca-i vom putea revedea pe toti cat mai curand dupa eliberare. Pentru multi dintre actori aceasta pauza de doi ani pentru serviciul militar ii scoate de pe „piata”. Revenirea pare destul de grea. sa speram ca in cazul lor lucrurile vor merge mai repede. Armata usoara si fara peripetii!

Post your comment

Solve : *
30 − 2 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.